Egy új de örök kedvenc

Én még csak azt se mondhatom, hogy annyira szeretem magam sminkelni, vagy hogy annyira tudnám hogy hogyan kell, de az utóbbi időben mindenképpen azt kell mondjam, hogy nagyot fejlődtem ezen a téren, hiszen a kislányom tizenöt éves lett, és ezzel nem csak az életünk változott megint gyökeresen, legalább annyira, mint amikor megszületett, hanem bizony az érdeklődési kör és a problémák is. Elkezdte ugyanis érdekelni ez a világ, és én azt gondolom, hogy ez teljesen normális, és azt is, hogy nekem kell megadnom neki minden segítséget ahhoz, hogy egyrészt megfelelően, ízlésesen és szépen tudja sminkelni magát, másrészt pedig hogy tudja mindig hol a határ, és hogy milyen termékeket éri meg használni.

Persze én ehhez nem igazán értek, hiszen sosem volt olyan munkahelyem vagy olyan légkör, amiben túl sokat kellett volna sminkelni magam, azt az egy-egy alkalmat pedig úgy oldottam meg, hogy egy profi sminkes segítségét kértem, aki olyan sminket készített nekem, amilyet csak kértem, azonban vannak eszközeim, amivel úgy látom tényleg jól tudok neki segíteni.

Elmentünk ugyanis egy iskolába, ahol ketten együtt tanultuk meg magunknak elkészíteni a napi és az alkalmi sminket ami jól áll nekünk. Hatalmas élmény volt azt kell mondjam. Nem csak azért mert tényleg sokat tanultunk, hanem azért is, mert olyan igazi anya-lánya program volt ahol hihetetlen jól éreztük magunkat. Azóta pedig van egy új kedvenc oldal minkettőnk életében, hiszen a https://pipereshop.hu/ oldalon hihetetlen jó avon termékeket lehet kapni és nagyon sok akcióval kecsegtetik a vásárlókat, amiket mindig igyekszünk is kiszolgálni. Új hobbink lett tehát, amit iszonyatosan élvezünk és emellett kaptunk egy új kedvenc oldalt is, amit mindenkinek csak ajánlani tudok.