Most már nyugodt lelkiismerettel váltok telefont

Nem tudom, hogy ki hogy van azzal az érzéssel, hogy ha telefont vált, mit tegyen a régebbi készülékkel, én már rengeteget gondolkodtam ezen és egyszerűen egészen idáig nem igazán találtam rá jó megoldást. Igazság szerint adtam már a családtagjaimnak ajándékba a régebbi, de még tökéletesen használható iphonomat, de most már, hogy sűrűbben váltogatom a készülékeket azt kell hogy mondjam, hogy nem igazán tudok egy több száz ezer forintot érő még teljesen jó készüléket csak úgy odaajándékozni, mert szükségem van az árára az új készülékhez. Eladni viszont nem igazán tudom, mert rengeteg időt és energiát igényel, hiszen olyan érdeklődők is keresik ilyenkor tömegével az embert, akik ténylegesen nem szeretnének vásárolni, vagy egyelőre a szükséges pénz nincs meg nekik, így hihetetlen sok macerával és munkával jár így eladni egy telefont. Beadni használt kereskedésbe pedig nem szeretném, mert nagyon rossz áron vesznek be telefonokat, cserébe nagyon drágán kínálják az új készüléket a vásárló számára.

Az egyik nagyon jó barátom aztán, ahogy látta a szenvedésemet megkérdezte, hogy mi a probléma, elmeséltem neki, és nemes egyszerűséggel azt mondta, hogy miért nem megyek el az almabazar csapatához? Ők korrektek, gyönyörű, felújított, maximálisan használható régi készülékeket árulnak, mert beveszik a régebbi készülékeket iphone felvásárlás keretén belül, ha kell felújítják, hiszen szervizesként értenek minden titkukhoz az ilyen készülékeknek, majd tovább értékesítik. Új készüléket is lehet náluk vásárolni, de nem feltétele annak, hogy valaki beadja a régebbi iphone telefonját vagy telefonjait.

Fel is kerestem őket és nagyon pozitívan csalódtam. Hihetetlen korrekt kis csapattal találtam szembe magam, és a végeredmény az lett, hogy még az új készülékemet is náluk vásároltam meg, mert jó áron kínálták azt is. Összességében én már biztosan őket fogom meglátogatni legközelebb is, hogy ha lecserélni tervezem a most megvásárolt iphone telefonomat.