Okosóra okosmegoldások, az értékesítés terén is

Tavalyi évben nyitottam egy saját webshoppot, amivel elég szép sikereket értem el. Persze ez relatív, de számomra nagyon jól indult a webshop. hiszen a hirdetések indítása után szépen jöttek is be a rendelések. Így elégedetten folytattam tovább a munkámat.

Sokat beszélgettem a vevőkkel, hogy hol kerestek, hogy keresetek, mit láttak, miért pont tőlünk vettek és egy idő után arra jutottam, hogy erősíteni kell a google keresőben a helyezésünket, mert sokan ott is keresnek, de nem minket találnak meg. Ekkor mondta egy barátom, hogy a linképítés lesz az, ami nekem kell.

Okosóra okosmegoldások, az értékesítés terén is

A linképítés valóban egy okos dolog. Ezzel kapcsolatosan sok dolgot el is olvastam és láttam, hogy én ezt már nem fogom tudni megoldani, így kellett keresnem egy partnert, aki megcsinálja ezt nekem folyamatosan. Így találtam rá a korábban linkelt PWK csapatára, akik jó áron jó szolgáltatást kínáltak. Gondoltam vesztenivalóm nincs, így gyorsan bele is vágtunk a közös munkába.

Pontosítottuk az igényeket, a kulcsszavakat és nem is sok idő elteltével már kaptam is az első jelentést. Szimpatikus volt, hogy mindig tudtam pontosan, hogy mi történik és mindez nekem mennyibe fog kerülni.

Pár hónapot várni kellett arra, hogy érezzem azt, hogy több a rendelés, de ez egész szépen bekövetkezett és a legjobb az volt, hogy szépen lassan egyre több és több rendelés jött. Így a folyamat azt mondták a szakértők, hogy elkezdett beérni. Azóta is dolgozok velük és a siker töretlennek mondható. Mára már a hirdetési költségeket is csökkentettem és szép számban adom fel a csomagokat. Nah épp ezért ezt minden webshop számára kötelezővé tenném, kivé a konkurenseimet! 😊