Cégünk új büszkesége

A mezőgazdaságban munkát vállalni nem egy könnyű feladat és azt kell mondjam, hogy nem kevés bátorság is kell hozzá, hiszen egyébként is iszonyatosan nehéz a mai világban egy jól működő vállalkozást kialakítani és annak működését hosszú távon is fenntartani, hát még hogyha valaki mindezt egy mezőgazdasági vonalon igyekszik megvalósítani. Nekem azonban mindig is az volt a legnagyobb vágyam, hogy egy vegyszer és tartósító szer mentes, permet anyagoktól és érlelőktől mentes termelést tudjak kialakítani, hiszen az én családomban is rengeteg problémát okozott már ezeknek az anyagoknak a szervezetre gyakorolt hatása. Bele vágtam tehát a vállalkozásom kialakításába, a sok negatív vélemény és intelem ellenére.

És hát így négy év távlatában már azt tudom mondani, hogy ez volt életem egyik legjobb döntése, hiszen a fűszer növény és a zöldség – gyümölcs tekintetében is komoly sikereket ért el a vállalkozásom, most pedig már pályázati sikereket is magaménak tudhatok. Természetesen nem minden munkát én végzek a vállalkozáson belül, hiszen profi segítségre leltem vidéken, mégis hatalmas előrelépést jelent, hogy most már egy traktor segítségével végezhetjük a mindennapi munkálatokat.

Az Umwelt csapatának segítségével ugyanis egy az igényeinket tökéletesen kiszolgáló kis traktort sikerült beszerezni a nyertes pályázatunknak köszönhetően, amit gyorsan és hatékonyan a rendelkezésünkre bocsátottak, ám ennél is nagyobb segítséget jelentett számunkra, hogy a kiválasztásban rengeteg tanácsot és információt kaptunk tőlük, így valóban egy olyan traktor segít minket ma már, ami minden téren tökéletesen kiszolgálja az igényeinket. Sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudunk így egy-egy munkafázis feladataival végezni, ennek hatására pedig több pihenő idő és talán újabb területek bevonása is lehetővé válik a következő időszakban. Mindenkinek csak javasolni tudom egyrészt hogy pályázzon ha hasonló területen tevékenykedik, másrészt pedig hogy kérje az Umwelt csapatának segítségét a gépek beszerzésében, mert náluk profibb csapatot altalajlazító, traktor, ágaprító és egyéb viszonylatokban biztosan nem talál. Mi biztosan csak őket fogjuk keresni a jövőben is.