Az irodai felújítás befejező munkálatai

Amikor én belevágtam a saját irodám kialakításába még fogalmam sem volt, hogy milyen nehéz dolgom lesz. Persze egy lakásfelújítás sem könnyű sosem, és azon már többször is átestem, de az iroda kialakítás és felújítás valahogy sokkal bonyolultabb és nehezebb feladatnak bizonyult a folyamatok közben. Sajnos iszonyatosan sok olyan technikai és technológiai kérdés jött szembe, amire nőként csak hosszas utánanézés után tudtam válaszolni és még akkor sem lehettem biztos benne, hogy jó döntést hozok. Nehéz folyamaton vagyunk túl, de most már azt mondhatom, hogy egy gyönyörű, új irodám van, amiben nemsokára fogadni tudom az ügyfeleimet, és biztos vagyok benne, hogy maximális kényelemben és modern környezetben érzik majd magukat, így sokkal jobban tudnak rám és a feladatokra koncentrálni.

Egyetlen egy dolog maradt hátra a felújításból és az átalakításból, a klímaszerelés megoldása. Elkezdtem kivitelezőt keresni, és meg kell mondjam őszintén, hogy a klímaszerelés árak tekintetében iszonyatos nagy szórás tapasztalható a piacon. Nem volt tisztem a legolcsóbbat keresni, és a legdrágábbat sem akartam választani, a célom az volt, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú ajánlatot keresem meg, azonban ez nem volt könnyű dolog még úgy sem, hogy mostanság azért elég jól beleástam magam a kivitelező választásba. Ajánlásokat kértem és így találtam rá a Djgepeszet csapatára, akik hihetetlen profik és tökéletes klímarendszer tervezést és telepítést végeztek számomra.

Nagy félelmem volt, hogy olyan rendszert fogok kapni a folyamatok végére, hogy nem fogom tudni élvezni, hiszen én érzékeny vagyok a hidegre és a huzatra egyaránt, de tökéletesen pozitívan csalódtam ebben a kis csapatban, mert maximális mértékben tudom élvezni a hűvöset az irodában és direktben nem ér a hideg és a huzat engem és a vendégeimet sem. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot aki tökéletes és profi klímarendszer telepítés megoldásait szeretné otthonában vagy irodájában magáénak tudni.