A legfőbb partnerünk újdonan

Az ember életében mindig más dolgok játszák a főszerepet és viszik, vezetik az érdeklődését, és azt gondolom, hogy ez így is van rendjén. Hogy ha az én internet böngészőmet megnézték volna akár öt évvel ezelőtt, össze sem lehetett volna hasonlítani a mostanival. Egyrészt rengeteg program volt az érdeklődésem központjában, ami most már, hogy lassan családot alapítunk alábbhagyott, másrészt pedig annak idején legfőképp a ruhák és kiegészítők vitték el az érdeklődésem nagyrészét, most pedig hát a legtöbb esetben egy-egy szakember vagy épp a barkácsáruház áll a keresések középpontjában.

Lakásfelújítás közepében vagyunk ugyanis, és én egyáltalán nem panaszkodhatok, hiszen a férjem szereti is ezeket a munkákat maga végezni, és ügyes is, legalábbis hihetetlen szépen megcsinálta már a burkolás feladatait, és most épp a festés következik a soron. Azt kell mondjam, hogy nagyon büszke vagyok rá. Nem csak azért, mert munka mellett még esténként és hétvégéken a közös otthonunkon dolgozik rendületlenül, hanem azért is, mert senki meg nem mondaná, hogy ezeket a feladatokat nem egy profi szakember csinálta. Persze voltak olyanok, amiket szakemberre bíztunk, mert hatalmas felelősséggel jár, és jobb félni mint megijedni. A gáz és a villanyszerelés feladatai például maximális szinten ilyenek, de a többit ő maga csinálgatja folyamatosan.

Persze van hozzá egy tökéletes segítségünk is, hiszen a fabrikshop.hu oldaláról rengeteg dolgot rendeltünk már, ami jó minőségben, kényelmes munkát biztosítva segít bennünket nap, mint nap. Ez a csapat hihetetlen segítőkész, és nem csak a beszerzés terén nyújt segítő kezet, hanem bizony már a választáskor is, ami valljuk meg őszintén, egyértelmű, hogy meghatározza a későbbi eredményeket. Mi még egyetlen egyszer sem csalódtunk bennük, biztos vagyok benne, hogy mások is elégedettek leszenek, ha felkeresik őket.