A barátnőm hihetetlen élete

Nem tudom kinek milyen barátai vannak, vagy milyen emberek veszik körül, de én elmondhatom, hogy bizony van egy jó pár barátom, de kifejezetten van egy, aki mindig, minden körülmények között szerencsétlenül jár. Hihetetlen történetek fűződnek hozzá, és szinte sosem lehet tudni, hogy mikor áll elő egy újabbal. Neki egy sima vásárlás is katasztrófába tud torkollni sokszor. Nagyon jókat szoktunk rajta vidulni, de bizony van olyan eset, amikor igen kellemetlen szituációk övezik, és csak az után tudunk jóízűen nevetni rajta, hogy segítettünk, vagy épp megbizonyosodtunk róla, hogy jól van, és sikerült megoldania a problémákat.

Nemrég például elment egy közös barátunkkal egy kirándulásra, ahová két telefont vitt magával. Az egyiket sajnos sikerült elhagynia valahol, és úgy döntöttek, hogy majd ha besötétedik, akkor csörgetik a másikkal, ami ugye nála van. Meg is várták még sötét lett és elkezdték újra a keresést, de sajnos azt a telefonját, ami még megvolt, sikeresen összetörte, mert leejtette. Az volt a céges telefonja, amire hétfőn mindenképpen szüksége volt. Így hát el akarta tenni a táskájába, hogy majd megcsináltatja, és tovább keresni a magán telefonját a sötétben, amikor a táskájában rátalált a keresett telefonjára. Mondanom sem kell, hogy mennyire jót nevettünk ezen az egészen.

Persze hétfőn a munkanapját egy huawei szervíz keresésével kezdte, amiben mondjuk nem volt nehéz dolga, mert ajánlottunk neki egy nagyon jó csapatot, többen is ugyanis az androidszerviz.hu csapatát látogatjuk meg ilyen esetekben, hiszen jól ismerjük őket, és nem csak szakmailag vagyunk velük teljesen elégedettek, hanem emberileg is imádjuk őket. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. És hát természetesen nagyon gyorsan és ügyesen segítettek a barátomnak is, hogy tudja használni a munkájához egyébként elengedhetetlen telefonját. Hihetetlen, hogy mindig ilyen szituációkba keveredik ez a fiú. Nem is ő lenne, ha nem történnének vele mindig ilyen dolgok.