in

Sajnos senki nem akar egy esélyt adni ennek a kiskutyának a bundája színe miatt

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

A hátrányos megkülönböztetés olyan rossz és ragaszkodó igazságtalanság, amely továbbra is jelen van az amerikai társadalomban. (és szerintem máshol is) Mivel egyre globalizáltabb világgá válunk, ahol a multikulturalizmus a norma, a tolerancia hiányzónak tűnik.

Hirdetés:

Egy Gigi nevű kiskutya ha tudna beszélni, akkor elmondhatná mindazt, amit a megkülönböztetés miatt érzett.

Hirdetés:

A foxterrier, aki átmenetileg a kaliforniai San Bernadino-i Animal Shelterben (SBAS) lakik, részese ennek a szörnyű valóságnak és negatív viselkedésnek, amelyet soha nem kért.

A statisztikák azt mutatják, hogy a sötétebb szőrrel rendelkező kutyákat a világosabb színű társaikhoz képest nagyobb arányban altatják el a sintértelepeken Amerikában; az első helyen a pitbullok állnak. Bizonyos kultúrákban a babonák szerint a fekete szőrű állatok rossz előjelet jelentenek. Persze ez nagyon messze áll az igazságtól.

Hirdetés:

Sajnos az édes és elbűvölő Giginek fizetnie kell az ilyen típusú gyűlöletért, ami akár az életébe is kerülhet! Ennek az az oka, hogy az SBAS csak néhány hetet ad a kutyáknat, néha csak napokat, hogy családot találjanak, mielőtt megtörténik az elképzelhetetlen: az altatás!

Reméljük Gigi szerencsés lesz, és mielőbb megtalálja szerető családját!

Oszd meg ezt a történetet másokkal is, hogy mindenkihez eljusson az üzenet, hogy minden állat megérdemel egy második esélyt függetlenül attól, hogy hogyan néz ki!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

A menhely megmentette ezt a bántalmazott macskát. — 1 hónappal később megható meglepetéssel fogadja őket

Egy kemény börtönlakó nevelte ezt a kutyát — nézd meg mi történik, amikor eljön a búcsúzás ideje