, , ,

Rendőrök találtak rá Henry-re, aki egy 20kg-os tumort hordott a hasán! Nézd meg mi történt vele!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Egy májusi nap a Newport Beach-i rendőrség talált egy egyedül sétáló aranyszőrű vizslát! Úgy gondolták kóbor, vagy éppen egy elveszett kutya, így odamentek hozzá és egy óriási meglepetés várta őket!

Hirdetés:

Szegény kutyának egy óriási tumor akadályozta járását, szinte a földre húzta, olyan nagy súlya volt!

Hirdetés:

Megmentői egyből elvitték a Newport Beach-i állatkórházba, hogy többet megtudjanak a tumorról, és hogy egyáltalán el távolítható-e! Kiderült, hogy a tumor 20 kg, majdnem a kutya testsúlya, és nem voltak biztosak, hogy túl élné-e a műtétet!

Végül találtak egy szakértőt, aki elvállalta Henry-t! Adományokból sikerült kifizetni a műtétet és a velejáró összes költséget!

Hirdetés:

“ A legtöbb állatorvos, akit megkérdeztünk és részt vett Henry gyógyításában, még sosem láttak ekkora tumort! ” Valerie Schomburg így beszélt a műtétről! ” Annyi sok szeretet és élet van benne, hogy adni akartunk még egy esélyt! ”

Henry körülbelül 7-8 éves! A rendőrség elkezdte keresni gazdáját, hogy vádat tudjanak emelni kegyetlenség és veszélyes elhanyagoltság miatt!

Sherri Haughton-t végül megtalálták és elítélték! Henry nevelőszülőkhöz került, és várja, hogy örökbe fogadják! Egy kis hőssé vált a közösségben, bizonyítván, hogy minden kutya megérdemli a  törődést és időt! Henry erősebb és egészségesebb mint valaha, és hosszú élete lesz egy szerető családban!

Nézd meg Henry történetét!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.