in ,

Olyan súlyosan bántalmazták, hogy senki sem fogadhatta örökbe. Amikor először eszik meleg ételt, a szívem összetört

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Minden évben nagyon sok kölyökkutya találja magát menedékhelyen. Rudy is egy a sok közül, de ez a kutyus annyi bántalmazást elszenvedett, hogy nem tudták örökbe adni!

Hirdetés:

Súlyos verés, törött csípő, szem és fül fertőzés, rüh… Rudy szörnyű állapotban volt, nem sok reményt láttak, így az altatás jött szóba!

Csodával határos módon, egy csoport, a Houston Street Dogs megmentette a kölyköt a halál torkából, és nevelőszülőkhöz került, akik már rengeteg, mások által lemondott kutyákat is magukhoz vettek.

Hirdetés:

Nézni, ahogyan csóválja a farkát, amikor megkapja az első tisztességes ételét, és kap egy kis szeretetet, elég, hogy minden kutyabarátot könnyekre fakasszon! De a neheze még csak ezután jött; hónapokon keresztül kapott kezeléseket, injekciókat, gyógyszereket a különböző betegségeire.

Szeretettel és törődéssel, Rudy teljesen átalakult; egészséges bunda, nagy mosoly az arcán. De volt még egy nagy probléma! Rudy-nak szüksége volt egy teljes csípőprotézisre, hogy újra egy normális kutya életét élhesse, hiszen a fájdalomtól nem tudott sétálni és játszani úgy, mintha egészséges lenne.

Hirdetés:

A Houston Street Dogs kezdeményezett egy adománygyűjtő kampányt, hogy pénzt gyűjtsön Rudy-nak a műtétre … és a nagyszerű hír, hogy már össze is gyűlt az összeg!

Reméljök Rudy hamarosan szaladni és játszani fog barátaival!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a kislány gorillákkal nőtt fel. 12 évvel később, amikor ismét találkoztak? Szóhoz sem jutottam!

Látod azt a kóbor macskát? Amit a kutyáért tesz, az valami hihetetlen