in ,

Miután láttam ezt a videót, már soha nem fogok ugyanúgy tekinteni a kutyákra

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Miért teremtette Isten a kutyát? Ez a videó válaszol erre a kérdésre. Nem számít milyen a vallási meggyőződésed, szerintem egyetértesz azzal, hogy a kutyák nagyszerűek!

Hirdetés:

“És a 9. napon Isten letekintett gyermekeire, és azt mondta, hogy szükségük van egy társra. Tehát Isten megteremtette a kutyát!

Isten azt mondta, szükségem van valakire, aki felkel és puszit ad, lepisili a fát, alszik egész nap, ismét felkel és még több puszit ad, majd fent marad éjfélig, és a televízió ragyogásában úszik.

Hirdetés:

Isten azt mondta, szükségem van valakire, aki hajlandó ülni, aztán maradni, a hátán gurulni, és panaszkodás nélkül kalapot viselni, amire nincs is szükségük, jelmezt viselni, amit nem értenek. Szükségem van valakire, aki gondolkodás nélkül szellent, aki kergeti a farkát, megszagolja ágyékát, vissza hozza a botot, és jókedvre derít egy puszival.

Valaki, aki elítélés nélkül ugyan úgy fog szeretni, nem számít mit csináltál, mit nem csináltál. Tehát Isten megteremtette a kutyát!

Hirdetés:

Isten azt mondta, szükségem van valakire, aki szánt húz és megtalálja a bombát, de elég gyengéd ahhoz, hogy szeressen egy babát és vezesse a vakot! Valaki, aki egész nap a kanapén van veled, hogy támogasson, amikor összetört a szíved.

Valaki, aki türelmes és hű marad a magányos évekre is. Valaki, akit érdekelsz, megölel, odabújik, orrával érint, vidám, bájos, felvidít, horkol, megeszi a szemetet, kergeti a mókust.

Valaki, aki összehozza a családot az önzetlen, nyitott szívével, aki ugat, aztán liheg, majd farok csóválással válaszol gazdájának, amikor azt mondjuk, gyerünk, menjünk kocsikázni! Tehát Isten megteremtette a kutyát!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

7 kölyke a tűz áldozata lett – most nézd meg, amikor találkozik 8 árva kölyökkel

A bántalmazó gazdái túletették ezt a kutyát, majd magára hagyták — De nézd meg most, hogy néz ki