, , ,

Meglepő módon, 5 csivava kiskutya tekint apaként egy hím macskára

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Korábban már láttunk sok olyan történetet, amelyekben egy anyamacska vagy egy anyakutya önként elvállalta az anya szerepét egy teljesen másfajta bébiállatnak, és arra a következtetésre jutottunk, hogy ez valószínűleg az anyai ösztön miatt van. Összekapcsoljuk a csodálatos kötődést, amely minden anyaállat képessége, hogy gondoskodjon minden törékeny vagy sérülékeny élőlényről.

Hirdetés:

De ez a történet sokkal inkább különleges. Bangkokban, ez az öt aranyos csivava, Yuta, Hana, Nami, Mocha és Kuma meghódította az internetet, de nem azért mert olyan cukik, (azért is) hanem a valószínűtlen oltalmazójuk miatt.

Ezek az imádnivaló kiskutyák és szüleik együtt élnek gazdájukkal, de gondozásukban egy különleges “kéz” is besegít, méghozzá Ritchie, a macska. Egy hím macska.

Hirdetés:

Ritchie úgy viselkedik, mintha az apjuk lenne a kicsiknek.

Teljesen szokatlan, tudva, hogy a hímek nem igazán vesznek részt a kicsik gondozásába, de úgy tűnik, mintha kiszemelte volna magának a legkisebbet a családból, Kuma-t.

Hirdetés:

Bárhová is megy Ritchie, Kuma mindenhova követi…

 

… és még együtt is alszanak! Hát nem édesek? 😊

Szundikálás közben Ritchie túlságosan is jól ismeri a kötelességét, hogy puha és kényelmes helyet biztosítson a picik számára. Nem kétség, hogy ez a macska szereti az örökbefogadott kicsinyeit! Milyen aranyos család!

Szeretjük az állatokat, és hiszünk a legnagyobb tisztelettel való bánásmódban. Oszd meg ezt az aranyos történetet, ha te is így gondolod!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.