in ,

Lovak sorakoznak fel, hogy találkozzanak egy apró baráttal. — Várj, amíg meglátod hogyan reagálnak!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

A lovak lenyűgöző lények. Évtizedek óta csodálatos kapcsolatban állnak az emberekkel. Nem csak szépségükről ismertek, hanem erõsségükről, kecsességükről és nagy intelligenciájukról is híresek. A lovak kétségkívül az egyik legokosabb faj. Az interneten számos lovas videó található, és az alábbi is legalább olyan különleges és aranyos, mint az összes többi! 

Hirdetés:

A kis Pippin, egy mini ló az emberek és a lovak szívébe is beférkőzik. Pippin mindenki szívét megolvasztja! Tulajdonosa az alábbi videót töltötte fel a YouTube-ra: “Pippin, egy miniatűr ló, amint találkozik a lovakkal, egyből megszereti őket. Ahogyan egymásra reagálnak olyan szelíd és nagyon imádnivaló.” 

Mindez akkor kezdődik, amikor egy gyönyörű ló észreveszi Pippint. A ló nagyon kíváncsi, és gyakorlatilag mintha azt mondaná: “Woah, mi van ezzel az apró teremtménnyel?” Majd a kerítés fölé hajolva jobban megnézi Pippint.

Hirdetés:

Amint a ló és Pippin ‘bemutatkoztak’ egymásnak, a ménes többi tagja is odament, hogy közelebbről megnézzék új vendégüket. A kifejező arcuk és mozgásuk elárulja, hogy mindannyian örülnek az új kis barátjuknak, aki mindössze 78 centiméter magas.

Hirdetés:

Nézd meg ezt az aranyos videót Pippinről és barátairól!

Az egymáshoz való hozzáállás megfizethetetlen! Kétségtelen, hogy ettől a videótól fülig ér majd a szád.

Ha neked is tetszett, akkor oszd meg másokkal is ezt a videót!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

A tehén nem hagyja abba a sírást a borja miatt — majd keresztül néz a kerítésen…

Senki sem akart segíteni egy kerítés közé beszorult kóbor kutyának — majd EZ történik