in ,

Két nő talált egy fához kötött kutyát — és ezt a szívszorító üzenetet hagyták mellette

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Sajnos egyre több állatot hagynak magukra az emberek.

Hirdetés:

Rájönnek, hogy nem tudnak gondoskodni kedvenceikről úgy, ahogy gondolták, vagy szerettek volna, és valahogy megakarnak szabadulni tőlük; vagy éppen már nincs “szükségük” szegény állatra. Akárhogy is, de ez egy kegyetlen és igazságtalan módszer így kezelni egy élő teremtményt!

Szerencsére vannak olyan emberek, akik figyelembe veszik ezeket a félredobott állatokat. Felismerik és tudják, hogy nekik is szükségük van egy szerető otthonra, ahol boldogok lehetnek. (Mint minden állatnak!!)

Hirdetés:

Dél-Karolinába Blanca Cushman és unokatestvére észrevettek egy fához kötött kutyát egy parkoló mögött. A gazdáját sehol sem látták, de volt a kutya mellett egy kézzel írt üzenet, ami megmagyarázta a helyzetet …

Hirdetés:

Egy nő, Blanca Cushman és unokatestvére egy délután ügyeiket intézték, de arra nem számítottak, hogy egy nagy meglepetésben lesz részük… 

Amikor kifele sétáltak egy boltból, Blanca unokatestvére észrevett egy fához kötött kutyát, akinek gazdáját sehol sem látták. A két hölgy nem akarta szegény kutyát egyedül hagyni.

A kutya mellett két üres edény, egy hátizsák, és egy kézzel írott üzenet volt… egy szívszorító üzenet! 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a kóbor kutya csatlakozott egy extrém verseny csapathoz, és mindenkit bámulatba ejtett, amikor EZT tette!

Ez a cica, akit elakartak altatni, megmenekült sorsa elől — Majd ide jutott 2 évvel később