, ,

Ezt a rémült pitbullt minden ember bántotta — majd EZ a pillanat MINDENT megváltoztatott

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Eldad Hagar egy csodálatos szervezetnek, a Hope For Paws-nak dolgozik. Mint azt bizonyára tudjuk, a Hope For Paws az egyik legcsodálatosabb állatmentő szervezet, ami ma létezik.

Eldad tudta, hogy ő arra hivatott, hogy az állatoknak segítsen – különösen azokon, akikről már mindenki lemondott. Ez a történet és a videó egyértelmű bizonyítéka a kóbor állatok iránti szeretetére; ebben az esetben egy pitbull kutya.

Hirdetés:

Egy Los Angeles-i területről kapott egy hívást, miszerint a környékbeli gyerekek teljesen meggyötörtek egy pitbull kutyát. Állandóan kövekkel dobálták szegényt, ezzel megsebezve ezt az édes kutyát!

Nyilvánvalóan Eldad és a Hope For Paws csapata egyből a helyszínre mentek, hogy megnézzék, hogyan tudnának segíteni. Amikor megérkeztek, a szívük majd megszakadt. Az otthontalan kutya egyértelműen rettegett az emberektől, és semmit nem akart megmentőitől!

Hirdetés:

Ezután Eldad megpróbált egy technikát, amitől a pitbull meggondolta magát.

A kutya nagyon kételkedő volt, amiért az emberek elő akarták csalogatni a búvóhelyéről, egy kuka mögül. De Eldad-nek volt egy ötlete, aminek még az ember sem tudott volna ellenállni. Tudta, hogy a kutya éhes volt – így kinyújtotta a kezét…

Hirdetés:

Eldad kezében egy finom sajtburger volt, amit lassan odanyújtott a pitbullnak. A kutya tétovázva lépett előre, megszagolta, majd az egészet megette egy pillanat alatt. Körülbelül egy órába telt, míg annyira megtudták nyugtatni, hogy eltudják szállítani a menhelyre.

A pitbullt elnevezték Buddhának, talán azért mert olyan türelmes és kedves volt. Végül szerető otthonra talált, ahol soha többé nem kell attól féljen, hogy bántani fogják!

Nézd meg az egész mentést a videón.

Oszd meg barátaiddal is ezt a történetet.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.