in , ,

Ezt a kölyökkutyát a szemétbe dobták, mert mellső lábak nélkül született – Aztán két hős meghallotta a sírását és rögtön cselekedtek

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Minden állat megérdemli a jó bánásmódot, mindegy hogy néznek ki! Cupid-nak jól végződött a története, ehhez talán hozzásegített a szív alakú orra is!      

Hirdetés:

“A neve több értelemben is helyénvaló!” nyilatkozta Joan Znidarec, a  The Dog Rescuers Inc. elnöke a The Dodo- nak! ” Nem csak, hogy szív alakú az orra, de egy pillanat alatt meghódítja mindenki szívét!”

Hirdetés:

Ez a 7 hetes kölyökkutya mellső lábak nélkül született! De ahelyett, hogy több odafigyelést kapott volna, gazdái beletették egy zsákba és kidobták a szemétbe!

Szinte elképzelhetetlen, hogy valaki ilyet tegyen egy kiskutyával, de szerencsére ez a történet jól végződött néhány hősnek köszönhetően!

Hirdetés:

Mindig fáj a lelkemnek, amikor gyötrődni látok egy állatot, legyen az egy kis egér, vagy egy nagy elefánt!

Ebben az esetben egy 7 hetes kölyökkutya, akit a szemetesbe raktak! (Torontó) A neve Cupid és mellső lábak nélkül született! Két nő valahogy meghallotta sírását a szemetesből!

Egyből hívták az állatmentőket, akik azonnal elvitték a menhelyre, ahol aztán megkapott minden szeretetet és törődést, amit nagyon is megérdemelt!

“Nagyon vicces kutyus, pimasz és élénk!” Mondta a szervezet elnöke, Joan Znidarec!

Feltettek egy hirdetést, annak reményében, hogy találnak neki egy szerető otthont! Szerencsére nem kellett sokáig várni, míg megtalálták a tökéletes családot!

Annak ellenére, hogy túlélte az egyik legszörnyűbb dolgot, amin egy állat keresztül mehet, Cupid-nak megvannak a maga mindennapi kihívásai a hiányzó lábai miatt!

” Amikor kimegyünk, hogy a dolgát elvégezze, meg kell emeljük! Vannak napok amikor elég nagy kihívás, de minden nappal könnyebb!”

Cupid élete kezd alakulni és könnyebb lenni, amit a műlábaknak köszönhet! Így a múltját maga mögött tudhatja, és egy jobb, boldogabb jövő fele tekinthet!

“Jövőhéten felszerelik neki a lábakat! A mintát már levették és megformázták! Ez egy nagyszerű cég torontóban, ahol kifejezetten kutyáknak készítenek műlábakat és más segédeszközöket!”

Addig is az új családtagok mennek hozzá, és viszik mindenfele!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az otthontalan kutya csak menteni akarta a saját életét, amikor meglátta a feléje közeledő embereket! Aztán valami szívszorító dolog történt!

Ennek a szupermarketnek elege lett a kikötött kutyákból! Így EZT tették ellene!