, ,

Ezek a kutyák egész életüket láncon töltötték — Most tartsd rajtuk a szemed, amikor megérkezik a segítség

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Nagyon sok olyan kutya van, mint Oreó, aki folyamatosan meg van láncolva a szabadban és alig, vagy szinte semmi mozgástere nincs.

Hirdetés:

Mindezeket a kutyákat szem előtt tartva létrehoztak egy szervezetet, hogy segítsenek nekik jobb életet élni.

Az Unchain Dogs arra összpontosít, és küldetésüknek tekintik, hogy a kutyák jobb életet élhessenek olyan ingyenes szolgáltatásokkal, mint például a rendszeres oltás, ivartalanítás ha szükséges, és akár még kerítést is építenek, hogy biztonságos helyen, szabadon tudnak mozogni. Amikor rátaláltak Oreóra és Mamára, a kutyák reakciója szinte túl sok volt. Együttéreztek a két kutyával, és tudták, hogy szükségük van rájuk.

Hirdetés:

Építettek egy erős kerítést, hogy szabadon tudjanak játszani, és ne legyenek mindig megkötve. Amikor Oreó és Mama új otthonukba kerültek, annyira izgatottak voltak, hogy nem tudták abbahagyni a rohangálást. Farokcsóválva és tele energiával szaladgáltak, és az Unchain Dogs csapata tudta, hogy segítségükkel sokkal boldogabban élik majd napjaikat.

A szervezet határozottan úgy érzi, hogy fel kell hívni a figyelmet az állatok jobban tartására és ápolására, de olyan módon, amely nem ítéli meg az állatok tulajdonosát. Próbálnak segíteni abban, hogy az állat és tulajdonosa között erősebb legyen a kötelék, és ezzel másokat is inspirálni.

Hirdetés:

Az olyan kutyák, mint Oreó és Mama boldogsága, és annak a tudata, hogy a gazdájuk, Belinda jobban tud gondoskodik róluk, boldog eredmény mindenkinek!

Az alábbi videóban megtekintheted ennek a csodálatos szervezetnek a munkáját, és eredményképpen ennek a két kutyának a boldogságát az új otthonukban!

Ha tetszett a videó, oszd meg barátaiddal is!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.