,

Ez a pár egy vadállat elől szaladt, majd megláttak valami furcsát a fején. Így elindultak az állat felé, és felvették, ami történt…

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Dean Hornberger és Samantha Eigenbrod a házuk közelében sétáltak (Clarion County, Pennsylvania, USA) amikor hirtelen megláttak valami figyelemfelkeltőt: egy fekete medvét!

Hirdetés:

Valami furcsát vettek észre, így megálltak, aztán a medve felé vették az irányt! Hogy miért? Ahogy közelebbről szemügyre vették, látták, hogy szegény medve feje bele volt szorulva egy vödörbe! Később kiderült, hogy már hetek óta a vödör rabságában volt. Nagyon kétségbeesett lehetett!

Dean megpróbálta leszedni a vödröt, de annyira rá volt szorulva, hogy nem sikerült. Egy csapat ember érkezett a medve segítségére, beleértve egy bátor férfit, aki leszorította a medvét a sáros földre, míg a többiek megpróbálták eltávolítani a vödröt!

Hirdetés:

Nézd meg a videót amit készítettek, teljesen a veszélyes fináléig!

Soha nem gondolták volna, hogy valaha is ilyen közel kerülnek egy medvéhez. Hála Istennek, szántak rá időt, és kockáztattak, hogy segítsenek szegény medvén, ami nem volt könnyű!

Hirdetés:

Dean és Samantha talán felkészültebbek voltak, hiszen ők maguk vezetnek egy állat menhelyet, a  Happily Ever After Rescue.

Az állataik biztosan jó kezekben vannak. Milyen bátor páros!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.