, ,

Ez a macska nagy figyelmet kap egy megdöbbentő hasonlóság miatt — Egy képzeletbeli karakterre hasonlít!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Mindannyian azt gondoljuk, hogy macskánk teljesen egyedülálló. Ami igaz is, hiszen akármilyen ‘átlagos’ kinézetű is lehet, de öt perc a jelenlétében, és látványos módon máris megmutatja, hogy ő egy vicces, játékos és egyedi macska.

Hirdetés:

Annak ellenére, hogy mi azonnal kiszúrnánk kedvencünket a sorból, néhány ember, akik nem cica tulajdonosok, azt mondják, hogy minden macska egyformán néz ki és ugyan úgy nyávognak.

Christine Gonzales és macskái azonban tényleg különbözőek. Christine keleti rövidszőrű macskákat nevel, és hárommal együtt is lakik. Nemrégiben megosztott egy képet az egyik macskájáról, Teddyről, ami vírusként terjedt. Amint meglátod, megérted miért!

Hirdetés:

Ez a macska talán nem egy igazi híresség, de úgy néz ki! Óriási hajlékony fülével, és nagy, gyönyörű, zöld-sárga szemével Teddyt folyamatosan összehasonlítják Dobby-val, a Harry Potter házi manójával.

Hirdetés:

Christine tudta, hogy macskája úgy néz ki, mint a vicces kis manó, így megosztott egy összehasonlító képet a Reddit-en…

Annak ellenére, hogy Christine meg volt győződve, hogy az embereknek tetszeni fog Teddy fényképe, fogalma sem volt arról, hogy így fognak reagálni. Megdöbbentő mennyi kattintás érkezett… 

Teddy pár órán belül több, mint 900,000 kattintást kapott képére.

Teddy és Christine Ocean City-ben élnek, New Jersey-ben. Míg Teddy egy fajtiszta macska, nagy füleit valójában túl nagynak tartják a fajtához. Már nagyon fiatal korában kizárták a versenyeken való részvételből. Őszintén szólva azonban a fülei még inkább imádnivalóvá teszik őt! 

Christine azt szereti bennük a legjobban, hogy a fiatalkori játékos természetük felnőtt korra is átnyúlik.

Teddy egyértelműen egy édes, játékos fiú. Mivel ő a legfiatalabb a macskák közül, mindig tesz róla, hogy ráfigyeljenek. Milyen vicces kis díva!

Teddyt lehet, hogy kizárták a macskabemutatókból, de ő egy természetes modell! Nézd meg, itt milyen komolyan pózol, mint egy Calvin Klein hirdetésben. Soha nem gondolnád, hogy ő még mindig egy fiatal cica: még csak 2 éves!

Teddy szeret testvérei, Stache és Bindi társaságában lenni, de kedvence Christine.

Teddy számára minden nap egy kaland. Lehet, hogy egy kitalált könyvsorozat híres manójára hasonlít, de minden porcikája cicából van, aki élvezi családja társaságát, a kalandokat, és a szundikálást!

Ha szerinted is édes, akkor oszd meg ezt az egyedülálló macskát barátaiddal is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.