in ,

Ez a kutya 9 évet töltött el egy kutyatenyészetben a ketrecben. Nézd meg hogyan reagál, amikor megkapja élete legelső ágyát.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

A kutyatenyészet egy nagy probléma a világ minden területén. A becslések szerint körülbelül 10.000 ilyen hely van csak az Egyesült Államokban.

Hirdetés:

Az ilyen helyeken a nőstény kutyákat csak arra használják, hogy egymás után szaporodjanak, és az almok között kevés, vagy szinte semmi “pihenési” idő sincs. A kutyákat kis ketrecekben tartják, ahol nincs lehetőségük normálisan mozogni vagy játszani, alig szocializálódnak, sőt a megfelelő állatorvosi ellátást sem kapják meg.

Hirdetés:

Ezekben a ketrecekben élik le az életük legnagyobb részét, csak azért, hogy a kiskutyák eladásából hasznot húzzanak. Milyen szomorú és sivár életetük lehet ezeknek az állatoknak! Delilah is ilyen körülmények között élt, de szerencsére az ő története boldog véget ért.

Delilah egy imádnivaló, 9 éves lhasa apso. Ez az aranyos kutyus is egy ilyen helyen élt, és mint a többit anya kutyát is, őt is csak azért tartották, hogy kiskutyákat hozzon a világra. Nem volt senki, akitől szeretetet kapott volna.

Hirdetés:

De egy nap a National Mill Dog Rescue megmentette. Az NMDR egy nonprofit szervezet, amely Peyton Colorado-ban található. Miután elszállították Deliláht, megvizsgálták, és egy alapos fürdetés után megszabadították az összegubancolódott szörzetétől.

Aztán adtak neki valamit, amit még soha nem tapasztalt … Saját ágyat! Egészen addig a napig, soha nem aludt még ágyban. A reakciója annyira örömteli volt, élvezte a puha és meleg ágyikóját.

Köszönjük az NMDR-nek, hogy Delilahnak megadták a második esélyt az élethez, és hogy kiszabadították őt a ketrec fogságából. 

Nézd meg, hogy mennyire örül az új ágyának!

Ha tetszett ez a történet, akkor oszd meg barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Kecskegidák ugrálnak mindenfelé, és ez a felvétel valami olyan, amit nem hagyhatsz ki

A kutya szinte megőrül, miután egy táskát visz az ajtóhoz — Amikor a gazda belenéz, azonnal segítségért rohan