, , ,

Ez a kiskutya “szelfivel” a fülén született. Ő lehet az egyik legkülönlegesebb kutya, akit valaha láttunk

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Akárcsak az embereknél, a kutyák különös mintázata vagy más jellemzői gyakran megkülönbözteti őket és kitűnik páratlan szépségük. Végtelen folt és színkombináció létezik, ami különbséget tesz a kutyák között.

Hirdetés:

Ezek a különleges részletek, nagy szerepet játszanak abban, hogyan tűnnek ki a többiek közül, amikor a leendő gazda kiskutyát választ. Persze a személyisége is fontos a kutyusnak, de van amikor egyszerűen annyira imádnivalóan néznek ki, hogy nem tudod a szemed levenni róluk.

Lucy, egy imádnivaló kölyök Rochester-ben, New York, aki tud egy-két dolgot erről a dologról. A foltjai annyira különlegesek, hogy amikor az ember legelsőnek meglátja, nem hisz a szemének, és mégegyszer megnézi, hogy valójában jól látta-e.

Hirdetés:

Amikor Lucy megszületett egy megmentett anyától a Lollypop farmon Rochester-ben, az alkalmazottak észrevettek valami nagyon különlegeset a kutyus foltjairól! A bal fülén a foltok meglepően hasonlítanak a saját arcára.

Hirdetés:

Amikor a Lollypop Farm kirakta a képet az örökbefogadási weboldalukra, a látogatók azonnal beleszerettek Lucy-be és a “szelfi” fülébe. íme az egymás melletti képek, hogy lássuk mennyire is hasonlítanak rá a foltok!

Lucy páratlan kinézete meghozta gyümölcsét, hiszen mindössze 2 óra múlva megjelent valaki, aki adoptálta a kutyát!

Így aznap délután már új otthonába volt Lucy!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.