in ,

Ez a kis borjú éppen hogy megszületett, máris az út szélén találta magát! A szörnyűség az, hogy nem csak ő volt az egyetlen áldozat!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Mindez egy napsütéses napon történt Udaipur-ban,Indiában.

Hirdetés:

Egy férfi vezetés közben észrevett valamit az út szélén: egy apró, nedves borjút, aki a porban volt össze kuporodva!

Hirdetés:

Nem tudták miért nedves a borjú, hiszen napok óta nem esett! Aztán rájöttek, hogy egy újszülött borjút találtak! Rögtön születése után elválasztották az anyjától és ki dobták az út szélére elpusztulni!

Hirdetés:

Sajnos ez nagyon gyakori és barbár cselekedett világszerte! Farmerek a tejiparban egyszerűen csak megszabadulnak a hím borjaktól, ezzel megakadályozva a szoptatást; így a tej eladásra kerülhet! Nagy valószínűséggel ez a kis borjú is emiatt lett áldozat!

Az autó vezetője segítséget kért az Animal Aid Unlimited szervezettől, akik hamar a helyszínre érkeztek! Óvatosan megközelítették és betakarták egy plédbe, majd elvitték a létesítménybe, ahol megfürdették, megetették!

Amikor legelőször megetették üvegből, annyira éhes volt, hogy alig tudta abbahagyni! Ez azt jelentette, hogy még a legelső szoptatás előtt elválasztották anyjától!

Dil-nek nevezték el a kis túlélőt, aminek jelentése “szív”! Ezután elhelyezték egy kényelmes istálóba a többi kis borjú közé, ahol játszhat és felnőhet!

Dil 2 hónapon belül egy vidám, élettel teli és egészséges borjúvá cseperedett! Mindezek felett nem csak az állatokkal, de az emberekkel is nagyon barátságos volt!

És amit a legjobban szeret…..az ölelés!

Nézzétek meg ezt a szívszorító videót!

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Az otthontalan kutya már majdnem feladta életét — Aztán ez a fiú mindent megváltoztatott!

Az oroszlán a kiskutya mögé oson — De várj, amíg meglátod mit csinálnak együtt