, , , ,

Ez a jávorszarvas 9 órát töltött a parkolóban, mire a vásárlók észrevették, hogy éppen vajúdik!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Alaszka tele van érintetlen, természetes területtel, amit rengeteg állat hív otthonnak! A legnagyobb államnak is hatalmas vadonja van, akkora, hogy egyetlen embert sem lát az állat még messziről sem! Éppen ezért lepődtünk meg, amikor megláttuk, milyen helyszínt választott a szüléshez ez a jávorszarvas!

Hirdetés:

Minden lehetőség közül, ez a szarvas az  Anchorage Lowe parkolót választotta a szülés helyszíneként!

Hirdetés:

Katherine Warren családja vette legelsőnek észre az újszülöttet és az anyát amikor éppen vásárolni indultak a parkolóból. Lánya elsőnek a jávorszarvasra mutatott – ami önmagában egyedi volt – majd meglátták a picit is anyja mellett!

A biztonságiakat egyből értesítették, így volt rá lehetőség, hogy az anyának és újszülöttjének lezárjanak egy kis részt a parkolóból, ezzel biztosítva nyugalmukat! Szóltak a Hal-és Vadállomány osztálynak is, abban az esetben ha kockázat merülne fel! Egyébként semmi baj nem volt, mindketten biztonságban voltak!

Hirdetés:

Ezt a csodát emberek csoportjai nézték órákon keresztül, persze tisztes távolságból, hogy ne zavarják meg őket!

Egy dolog ilyet nézni a TV-ben, de mindezt élőbe valami hihetetlen! Az emberek el voltak csodálkozva, hogy egy ilyen eseménynek a szemtanúi lehettek!

A felnőttek között sok gyerek is volt! Semmi sem viccesebb annál, amikor egy gyerek el magyaráz valamit, amit teljesen nem is ért! A kedvencem az volt, amikor az egyik gyerek azt mondta: ” Ő csak teszi, amit tennie kell! “

Amellett, hogy érdekes, egyben oktató jellegű is volt sokak számára! Egy szülő azt magyarázta gyermekének, hogy egy nap a borjú is olyan hatalmas lesz mint az anyukája! Egy nő azt mondta, hogy 25 év alatt, mióta Alaszkába lakik, ilyen csodálatos dolgot még nem látott!

Látni a kis borjú első lépéseit valami varázslatos volt!

Majdnem 9 óra elteltével, anya és borja egészségesen és boldogan visszatértek az erdőbe!

Ez a videó biztos mosolyra derít!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.