, , ,

Ez a felismerhetetlen állat évekig volt bezárva az alagsorba! Amikor valaki megtalálta és rájött, hogy mi is az valójában, nem akart hinni a szemének!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Sajnos ez egy gyakori eset a világban: rengeteg elszigetelt időskori ember van magára hagyva! Ha valaki túl idős, hogy gondoskodjon magáról, és nincs a környezetükben aki segítsen, azokkal vajon mi történik? Milyen sorsra jut a házikedvenc?

Hirdetés:

Egy állatvédő szervezet Chicagóban kapott egy hívást egy segédmunkástól, miszerint látott valamit… Egy állatjóléti önkéntes azonnal a helyszínre rohant, egy idős férfi házához, aki már nem volt képes gondoskodni magáról, és akinek az alagsorában felfedeztek egy teremtményt, akiről szintén nem gondoskodott senki!

Hirdetés:

Elsőnek csak egy kupac szőrnek tűnt; nem volt tisztán látható milyen állat lehet a szőrhalom alatt! Aztán az önkéntes megpillantott egy édes, vicces kis arcocskát: egy perzsa cicát! A sírás határán volt, látván, hogy milyen siralmas állapotban volt a macska!

Sinbad nevet kapta, akit elvittek a központba! Mindenki körbevette szegényt; egyszerűen nem hittek a szemüknek! Sürgős ellátásra szorult, legelsőnek is szőrnyírásra! Majdnem 2 és fél kg összegubancolódott szőrt távolítottak el!

Hirdetés:

Most, hogy megszabadultak a felesleges súlytól, szabadon mozoghat a macska – legalább is ezt feltételezték!

De nyilvánvalóvá vált, hogy ennél sokkal rosszabb történt! A 9 éves Sinbad olyan sokáig volt elhanyagolva, szőre összegubancolódva, hogy lábaiban izomsorvadás alakult ki! Elliott Serrano elmondta hogyan kezelték a problémát: ” Kénytelenek voltunk kényszeretetni, hogy az emésztőrendszere működjön és a veséje ne sérüljön! ” 

Hamarosan egyre vidámabb és erősebb lett! A szép szőre is kezdett visszanőni és újra megtanult járni! Elliott beleszeretett, és beleegyezett, hogy hazaviszi Sinbad-ot  a szabadság idejére, hogy ne legyen egyedül a menhelyen!

” Megdöbbentő mennyire szereti az embereket, annak ellenére, hogy nem bántak vele mindig jól! Ez egy lecke, amit mindenki megtanulhatna! “

 Miután megosztották Sinbad történetét, Elliott észrevette, hogy az emberek nagyon érdeklődnek utána, így Sinbadnak lett egy saját Instagram oldala, tele imádnivaló képekkel!

Végül Sinbad szerető otthonra talált Elliottnál, ahol megkapja a megérdemelt törődést és szeretetet!

Nézd meg ezt a megható történetet!

Sinbad the cat makes amazing recovery after 5 pounds of matted…

Sinbad was carrying around 5 pounds of matted fur when The Anti-Cruelty Society found him. Now he's an internet sensation! Marcus Leshock has the story:

Közzétette: WGN Morning News – 2017. január 18.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.