, , ,

Ennek a hörcsögnek saját Szuper Mario pályája van — És úgy megy végig, mint egy profi

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Egy háziállat tartása nagy felelősséggel jár! Mindannyian tudjuk, hogy szükségük van ételre és vízre, de tudtad, hogy még egy kis állatnak is, mint a hörcsög, szüksége van mindennap egy kis testmozgásra?

Hirdetés:

A megoldás egy boldog hörcsöghöz, ha találsz egy olyan tevékenységet, ami egyesíti a szeretetedet az állat felé, és a te saját szenvedélyedet. Ha jól csinálod, akkor mindkettőtöknek szórakoztató lehet. Kérdezd csak meg ezt a kis szőrcsomót.

A gazdája nagy rajongó az eredeti Super Mario Brothers videójátéknak, így ahelyett, hogy befektessen egy unalmas mókuskerékbe, annál egy sokkal jobbat épített. Mario és Luigi jobb ha vigyáztok 🤣

Hirdetés:

Ő itt Homebrew, a hörcsög. Amikor gazdája észrevette, hogy kezd egy kicsit kikerekedni, eldöntötte, hogy ideje a hörcsögnek egy kicsit többet mozogni… tehát elkészítette Homebrew saját ‘edzőtermét’, ami mindkettejük szórakoztatására vált. 

Hirdetés:

Mint elkötelezett Super Mario Brothers rajongó, úgy gondolta, hogy vicces lenne életre keltenie kedvenc játékát. Napokat töltött az akadálypálya megépítésével.

A pálya jó szórakozás volt mindkettőjüknek; Homebrew alig várta, hogy kipróbálja, de a Mario sapkáért nem volt odáig, amit gazdája készített neki.

Homebrew jobban örült a csőnek, hiszen a hörcsögök szeretnek belemászni mindenféle szűk helyre. Semmit sem szeretnek jobban, mint megpróbálni  beleférni minden kis rejtőzködő helyre. 

A cső csak a kezdet volt Homebrew epikus kalandjának! Amint megunta a csőben rejtőzködést, kidugta fejecskéjét, beleszimatolt a levegőbe és kész volt a többi elem felfedezésére.

Nézd meg a videót, hogy milyen akadályokkal kellett  még szembenéznie ezen a csodálatos pályán.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.