, , ,

Egy nő talált egy elhagyatott bőröndöt a parkban — majd egy sokkoló látvány fogadja

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Egy háziállat komoly felelősséggel jár. Minden gazda feladata, hogy kedvence etetve legyen, mozogjon eleget és a megfelelő törődést, szeretetet megkapja, amit minden állat megérdemel!

Hirdetés:

Sajnos sokszor az emberek nem értik meg, hogy mennyi munkával jár, ha egy háziállatot az otthonukba hoznak; mennyi mindent kell biztosítani, hogy az az állat megfelelő körülmények között élje le életét. Ilyenkor történik az állat elhanyagoltsága.

Tehát amikor ez a 12 fekete cica megszületett, úgy bizonyult, hogy több, mint amennyit a tulajdonos kezelni tudott volna. Ahelyett, hogy örökbe adta volna őket, vagy más lehetőségeket vett volna igénybe, valami megdöbbentőt tett!

Hirdetés:

Egy nap, Sara Baumer egy közeli parkban sétált, amikor megpillantott valami furcsát. Egy kopott bőröndöt hagyott valaki a park közepén.

Hirdetés:

Sara nem törődve tovább akart indulni, amikor meghalott egy halk nyávogást a bőröndből. Megriadva, azonnal kinyitotta, és megdöbbenésére 12 pici cica nézett rá vissza!

Hirtelen nem tudta mitévő legyen… de azt tudta, hogy nem hagyhatja őket ott! Így azonnal a legközelebbi állatkórházba vitte őket. A cicák éltek, de ki tudja mennyi ideje lehettek a bőröndben? 

Az állatorvos boldogan közölte, hogy összességében a cicák rendben voltak. Bolhásak voltak, vízre és ételre volt szükségük, ami könnyen orvosolható volt.

Most, hogy a kiscicák orvosi felügyelet alatt voltak, biztonságban fejlődhettek. Nemsokára mindegyiknek kialakult a saját személyisége, és hamar a kórház kedvencei lettek! 

Sajnos, aki eldobta őket a parkban, nem találták meg! Az állatkórház elhatározta, hogy segít mind a 12 cicának új otthont találni. 

Csak rájuk kell nézni! Hát nem édesek? A cuki kinézetüknek és megnyerő személyiségüknek köszönhetően, sikerült mindnek szerető otthonra találni! 

Míg ezek a cicák szerencsések voltak, megszámlálhatatlan állat kerül az utcára minden évben. Ha szeretnéd egy új taggal bővíteni a családot, kérlek fogadj örökbe egy megmentett állatot a menhelyről, ezzel adva egy új esélyt számukra, hiszen rengeteg szeretet van bennük! 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.