, ,

Egy nő rátalál egy botorkáló cicára, de csak ezután veszi észre, hogy milyen szörnyűség történt vele. Sokkoló képek!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Bántalmazni egy élőlényt, megbocsájthatatlan!  Nincs ok arra, hogy valaki a haragját vagy megoldatlan érzelmi gondjait egy ártatlan áldozaton töltse ki! Ez egy igazi gyávaság!

Hirdetés:

Sajnos sokszor egy állat az áldozat. Kicsik és védtelenek, nem tudják megvédeni magukat. Az egyetlen remény, ha valaki észreveszi a bántalmazottat, és megpróbál véget vetni szenvedésein, segít rajta.

Leonora Calamba, egy macska imádó, rábukkant egy 1 hónapos kiscicára, akinek rettenetes gazdája összevarrta a cica szemét, fülét és orrát! Azonnal hazavitte, hogy segítsen rajta, de nem volt benne biztos, hogy ez sikerül.

(FIGYELEM: A következő képek megzavarhatják egyes nézők figyelmét!)

Hirdetés:

A fülöp-szigeteki Leonora Calamba belebotlott July-ba, az 1 hónapos cicába egy sikátornál, közel a házához. Amikor meglátta, mit tett vele előző gazdája, teljesen ledöbbent …

Hirdetés:

Bevarrták a szemét, fülét és orrát. Ez az egyik legszörnyűbb kegyetlenség, amit ellehet képzelni! Leonora nem volt biztos benne, hogy segíteni tud ezen a kis ártatlan cicán.

Leonora hazavitte July-t, és elkezdte ezt a kényes eljárást; ollóval levágni a varratot. Nagyon óvatosnak kellett legyen!

Végül, sok stresszes és gyengéd munka után, a varrás kint volt!

July-nak fájdalmai voltak, de legalább látott, és tudott enni. Leonora lassan elkezdte hozzá szokatni többi macskájához.

Több hétbe is beletelt, mire July jobban lett. Maradt néhány heg a fülén és az orrán, de ez semmi ahhoz képest, amit attól a gyáva embertől kellett elszenvednie!  

Ez a szegény cica elszenvedte a legszörnyűbb bántalmazást, amit valaha láttam. Egy csoda, hogy Leonora rátalált!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.