in

Egy nő azt kéri a menhelytől, hogy altassák el a kutyáját azért, mert “elege” van belőle. Ehelyett megosztották a képét.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Mitsie sorsáról döntött a gazda. – “altassák el.”

Ez a történet Mitsie-ről, egy 11 éves beagle kutyáról szól, akit nemrégen egy atlantai állatmenhelyre vittek – csak azért, mert túl öreg volt. Megdöbbentő módon, Mitsie egykori tulajdonosa még utasította is a menedék munkatársait, hogy altassák el a kutyát! Hogy mi volt az oka? Annyi, hogy “elege” volt szegény Mitsie-ből. A személyzet kapcsolatba lépett az Angels Among Us Rescue csoporttal, hogy segítséget kérjenek. A mentőcsapat megosztotta Mitsie történetét a Facebookon.

Hirdetés:

A hozzászólás a következő volt: “Szia, Mitsie vagyok. Egy 11 éves beagle, akinek csodálatos tulajdonosa itt hagyott. Azt mondta a menedékhely személyzetének, hogy öljenek meg. Azt mondta, hogy elege lett belőlem, és ez volt az oka, hogy lemondott rólam. El sem tudom hinni, hogy ennyi éven keresztül a barátja voltam.

Milyen ostoba voltam, hogy nem éreztem az igazságot. Valószínűleg tudtam, de úgy döntöttem, hogy elfogadom a sorsomat, és most nézz rám! Nagyon szépen kérem, valaki vigyen haza húsvétra. Egy menedékházban vagyok, és nem értem, miért kerültem ide. Nehéz érzés van a szívemben és a gyomromban, talán azért, mert nem tudom elképzelni, hogy mi fog történni velem; és talán azért is, mert egy öröknek hitt barátság, hirtelen véget ért!

Hirdetés:

Te vagy az egyetlen esélyem. Kérlek, add vissza hitemet az emberiségben. A beagle-ek hosszú életet élnek. Bár szeretném visszafordítani az időt, hogy újra fiatal legyek, de sajnos ez lehetetlen. Szükségem van egy helyi nevelőszülőre és adományokra, hogy megmentsék az életemet.”

Mitsie története nagymértékben megérintette az állatszeretők szívét. Sok adomány érkezett, és egyre többekhez eljutott megható története, majd szerencsére valaki örökbe fogadta őt!

Hirdetés:

Az Angels Among Us megosztotta az örömhírt a Facebook oldalukon. A poszt a következő volt: “Mitsie, az idős beagle elhagyta a menedékhelyet, és szerető gazdára talált mindazoknak köszönhetően, akik adományoztak és megosztották történetét. Nem tudjunk eléggé megköszönni! Soha többé nem lesz olyan tulajdonosa, aki eldobja őt!”

Az alábbi videóban láthatjuk Mitsie kétségbeesett tekintetét, hiszen nem érti mi történik vele, miért került oda…

UPDATE HERE!!! https://www.facebook.com/angelsrescue/photos/a.10151404277297912.1073741825.271191497911/10152934630942912/?type=1&theater(Original Post)Hi, I'm Mitsie. I'm an 11 year old beagle whose wonderful owner dumped me here. She told the shelter staff to kill me. She said she was sick of me and that was her reason for surrendering me. I can't believe I was her friend for all these years. What a fool I was to not sense the truth. I probably knew, but chose to accept my fate and now look at me.I've got my paws up here begging for someone out there to bring me home for Easter. I'm in a shelter and I don't understand why my owner did this to me. I have this heavy feeling in my heart and stomach and can barely breathe thinking about what is going to happen. Or it could be that feeling you get when a relationship you valued is completely OVER! Out of no where! You are my chance. Please restore my faith in humankind. Beagles live long lives! Although I want to turn back the clock to be young again, I regret that I have not figured out how. I need a local foster home today and donations to save my life. Donate in her precious name at www.angelsrescue.org/donate Local folks, please apply to foster Mittsie at www.angelsrescue.org/foster Please share quick! Our vets are full and she must find a place to go! Thank you a million from AAU and this little old princess! Anything extra she gets on funds will help save another life. XoxoAtlanta, GA USA

Közzétette: Angels Among Us Pet Rescue – 2015. április 3., péntek

Számtalan olyan kutya van, akik altatásra kerülnek. Segíts te is egy kutyának, és ments meg egy életet!

Oszd meg Mitsie történetét, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet: Támogassuk és segítsük az állatokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Elszakították a kölykeitől és bevitték a menhelyre! Könnyeket csalt a szemembe, amikor végre újra találkoztak.

Ez a csaliként használt kutya annyira lehangolt volt, hogy még a fejét sem emelte fel — majd MINDEN megváltozott!