, , ,

Egy idős nő hallotta, hogy valami üvölt a háza mögül, és rájött, hogy neki segítségre van szüksége

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Az anyák közismerten védelmezik kicsinyüket! Legyen szó anyatigrisről, vagy édesanyáról; ez egy természetes ösztön, hogy maguk mellett tartsák gyerekeiket addig, amíg azok készen nem állnak elhagyni a családi fészket!

Hirdetés:

Éppen ezért volt megdöbbenve Gwen Maxwell attól, aminek szemtanúja volt a háza mögött Phoenix közelében, Arizonában. A hátsó kertben észrevett egy üvöltő prérifarkas kölyköt hemperegni a fűben, aki próbált megszabadulni a testét borító kaktuszoktól!

Hirdetés:

A 86 éves Gwen azonnal segítséget kért! Két dolgozó, Jose Soto és Shawn Bordine hamar megérkezett a Pebblebrook golfpályáról! 

A kölyök küszködött a tüskék eltávolításával! Ahogyan a két férfi a segítségére sietett, hirtelen megtorpantak! A kis prérifarkas anyja ott volt a közelbe! De ahelyett, hogy megtámadta volna őket, segítségképpen hagyta, hogy segítsenek kicsinyén! Így elővettek egy fogót, és elkezdték kiszedegetni a tüskéket!

Hirdetés:

“Jose tartotta, én pedig kiszedtem a tüskéket a szájából! Egyáltalán nem harapott; egy hangot sem adott ki!” Az anya prérifarkas végig figyelte mi történik! “Tudta, hogy mi történik” – mesélte Gwen  “Tudta, hogy próbáljuk megmenteni a kölykét!”

Miután megszabadították az összes kaktusztól és tüskéitől, megnézték, hogy rendben van-e a kölyök! Néhány karcolás és vágáson kívül, jó formában volt, így amint letették a földre, egyből az anyjához rohant, és ugyan olyan gyorsasággal mindketten el is tűntek!

Az anyukák védelmezőek, de híresek a jó megérzésükről is! Úgy néz ki ez alól a prérifarkas anya sem kivétel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.