in ,

Egy golden retriever 8 kölyöknek adott életet — amikor a gazdi meglátja a kilencedik kölyköt, a lélegzete is elállt

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Mindenkit váratlanul ért ennek a kiskutyának a születése.

Hirdetés:

Valami különleges dolog történt egy golden retrieverrel, Rióval, aki Skóciában élt a tulajdonosaival. Sikeresen adott életet kilenc egészséges kölyöknek, de egyikük nem arany bundájú, mint a többi – zöld volt! A “zöld színű” kiskutya azonban egészséges volt. Az állatorvosok úgy vélik, hogy szőrének furcsa árnyalatát a biliverdin jelenléte okozza, amely az édesanyja méhlepényében található zöld epe. A magzatvíz keveredik vele, ami átmeneti színt okoz a kölyök szőrén. A gazdik úgy nyilatkoztak a helyi napilapnak, The Sun-nak, hogy egyszerűen nem tudták elhinni, amikor meglátták a kölyköt az alomban.

A kis kölyök természetesen a szőre színéhez hasonlóan a Forest (Erdő) nevet kapta! Forest már világszerte hírnevet szerzett az interneten, mint a kis zöld csoda kutya. A születés után Forest, a többi testvérei és az anya is jól vannak. Forest zöld szőre kezd halványodni, és lassacskán eléri azt a szép arany színt, mint a többi!

Hirdetés:

A testvérek örök, szerető otthonba kerülnek – kivéve a kis zöld kölyköt. Forest marad tulajdonosával, Louise Sutherlanddel – mivel különleges helyet kapott a szívében. Úgy tűnik, hogy egy zöld színű kiskutya egyáltalán nem olyan rossz.

Hirdetés:

Hát nem Forest a legédesebb kölyök, amit valaha láttunk egy újszülött alomban? Szerintem nagyon aranyos.

Oszd meg ezt az érdekes történetet másokkal is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Egy állatszerető megmenti a kis csikó életét — most nézd meg, hogy mond köszönetet az anya

A kutya veszélyre figyelmezteti a családot — másnap reggel a tulajdonos rádöbben, hogy mi is történt