, , ,

Egy ember megetet egy hajléktalan kutyát, majd az a legédesebb módon viszonozza kedvességét

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Thialandban a Kiatnakin Bank kiadott egy igazán megható és szívmelengető reklámot. Ez egy történetet mesél el arról, hogy egyetlen egy jóindulatú cselekedet mennyi jó dolgot indíthat el, és a karma mindig visszatér hozzád jó értelemben.

Hirdetés:

Egy fiatalember meglát egy éhes, kóbor kutyát, és úgy dönt, hogy megeteti anélkül, hogy egy pillanatig is gondolkodjon rajta. Fogalma sincs, hogy a kutya emlékezni fog erre a kedvességre, és sokszorosan visszaadja a videó végére.

Olyan könnyű szemet hunyni azok felett akik rászorulnak; Gyakran azzal indokoljuk, hogy “egyszerűen nem tudok segíteni mindenkinek, túl sok a rászoruló”, de ez biztosan nem lehet ürügy arra, hogy teljesen hátat fordítsunk bárkinek is. Még akkor is, ha csak egy kis élelmet adsz egy hajléktalan kutyának, lehet, hogy váratlan, csodálatos eredményeket hoz!

Hirdetés:

Lehet, hogy ez nem több, mint egy ostoba reklám, de az biztos, hogy hatalmas mosolyt csalt az arcomra. Hiszel abban, hogy egy kedves cselekedet nagyobb szívélyességet eredményez a világban?

Nézd meg ezt a gyönyörű videót és oszd meg barátaiddal, hogy a világ minden tájára eljusson a kedvesség!

Hirdetés:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.