, ,

Egy család befogad egy hajléktalan macskát — Majd rájönnek, hogy nincs egyedül

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Amikor új barátságot szerzel, soha nem tudhatod, hogy milyen meglepetések érnek. Ez azonban nem csak az emberekre igaz! Állati barátaink is tele vannak meglepetésekkel.

Hirdetés:

Amikor egy család  befogadott egy kóbor macskát, úgy gondolták, hogy az életük megváltozik az új kisállatukkal … de fogalmuk sem volt, hogy milyen meglepetésben lesz részük!

De hamar rájöttek, amikor felfedezték, hogy az új cicájuk nincs teljesen egyedül…

Hirdetés:

Ez az édes szürke macska talán már nem volna, ha ez a kedves, nagylelkű család nem fogadja be. Nem sokkal ezután történt valami, amire senki sem gondolt volna …

Hirdetés:

Kétségbeesetten szüksége volt ételre és menedékre, mint sok kóbor macska esetében. Nem sokáig bírta volna az utcákon, tehát nagyszerű, hogy egy szerető család befogadta.

Lassacskán a macska boldogabb és egészségesebb lett. Egyre nagyobb lett, most, hogy végre normálisan ehet – vagy legalábbis az új tulajdonosai ezt gondolták…

Bár a család eredetileg csak egy rövid időre tervezte, hogy befogadja a macskát, több hetet ott töltött. Mielőtt elküldhették volna máshova, megtudták az igazat az új barátjukról, amikor egy nap különös meglepetéssel várta őket: egy cica alommal!

Milyen aranyos kiscicák! Az anya cica büszke lehet. Ez a család úgy gondolta, hogy egy macskának adnak otthont, igaz bár ideigleneset, és íme, egy teljes alommal végződött. Ez aztán a meglepetés!

A család segített a kiscicáknak, hogy egészségesek és erősek legyenek. Bárki, aki valaha is gondoskodott újszülött kiscicákról, elmondhatja, hogy ez nem a legkönnyebb feladat. Bár könnyebb volt a mama macska kemény munkájának és szorgalmának köszönhetően!

Amikor a kiscicák készen álltak, a család segített nekik új családokat találni. Valószínű, hogy a család segítsége nélkül a kiscicák nem lettek volna biztonságban, és nem kerültek volna szerető családhoz sem.

Minden egyes cica egyedülálló személyiséggel rendelkezett. A nevük Sleepy, Dozer, Nano, Super-Tiny, és Magoo. Az emberek, akik magukhoz vették őket, nagyon boldogok voltak!

Milyen gyönyörű család! Ezek a kis szőrmókok váratlanul érkeztek, de ez nem akadályozott meg senkit, hogy ne szerethessék őket!

Csak nézd meg azokat a kis arcokat. Hát nem imádnivalóak? Milyen csodálatos vége lett ennek a kóbor macska történetnek – mindegyik kiscica szerető otthonra talált!

Oszd meg ezt a történetet barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.