in ,

Cicákat mentettek meg egy elhagyatott mosógépből — Hetekkel később egy meglepő hívást kap a menhely

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Egy édes cica családot mentettek meg és újraegyesítettek egy virágüzlet csodálatos munkatársai.

Hirdetés:

Egy napon, egy igen szokatlan helyen felfedeztek négy kiscicát és anyjukat; egy elhagyatott mosógépben egy virágüzlet kertjében.

Az aranyos szőrcsomókat a virágüzlet egyik alkalmazottja látta meg, aki segítségként azonnal hívta a The Mayhew Animal Home-ot.

Hirdetés:

“A virágüzlet munkatársa hívott minket, miután négy kiscicát és az anyjukat észlelte kimászni a mosógépből. Amikor a kiscicák elérik az öthetes kort, elkezdenek többet mozgolódni, és ekkor vették őket észre.” -mondta Tania Mazzoni, a Mayhew Animal otthon alkalmazottja.

Hirdetés:

“Amikor megérkeztünk, összegyűjtöttük a kiscicákat, és alaposan ellenőriztük a mosógépet és a kertet, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy meg van az egész család…  Mind a négy cica hozzánk került, ahol egy kényelmes és meleg kuckót kaptak, és klinikánk alapos egészségügyi ellenőrzést végzett. Szerencsére nagyon jó állapotban voltak.”

A kiscicák nemcsak sok szeretetet kaptak, hanem neveket is. Daz, Ariel, Persil és Surf. Persze a cicamama is megkapott minden szeretetet és ápolást.

A Mayhew Animal Home azt mondta, hogy bár úgy tűnhet, furcsa, hogy egy mosógépben találták őket, elég gyakori, hogy az anyukák ilyen helyen hozzák világra kicsinyüket, hogy biztonságban legyenek.

A mosógép belseje melegséget és menedéket biztosított az egész családnak. Az anya rendkívüli munkát végzett a picik védelme érdekében, amíg egy kicsit idősebbek lettek és jobban meg tudják védeni magukat.

A család csodálatosan érezte magát, amikor egy napon, csak néhány héttel később az otthon egy meglepő hívást kapott.

“Megdöbbentünk, amikor a virágüzletből hívtak, miszerint találtak még egy cicát, aki szerencsére jól volt.” – mondta Mazzoni.

A család utolsó tagját is magukhoz vették, akit Fairy-nek neveztek el.

Az öt testvér, Daz, Ariel, Persil, Surf, Fairy és az anyukájuk végül újra együtt voltak. A megfelelő orvosi ellátást követően nevelőszülőkhöz kerültek, ahol mindannyian megtanultak szocializálódni, hogy minél hamarabb szerető otthonra találjanak.

A család nagyon jól van! Daz-t és Ariel-t már örökbe is fogadták!

Ha ez az édes macskacsalád története felmelegítette szívedet, akkor oszd meg barátaiddal is!

 

Az alábbi rövid videóban egy cica reakcióját láthatod egy mosógépre.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

A pitbull minden nap várja a UPS futárt. Amikor megtörténik a tragédia, minden megváltozik

Kecskegidák ugrálnak mindenfelé, és ez a felvétel valami olyan, amit nem hagyhatsz ki