, ,

Az otthontalan kutya már majdnem feladta életét — Aztán ez a fiú mindent megváltoztatott!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Bárki, aki már részt vett egy állat megmentésében, minden tiszteletet megérdemel! Sajnos túl sok kóbor állat él az utcákon, akiknek kétségbeesetten szükségük lenne orvosi ellátásra, de sosem kapják meg!

Hirdetés:

Néha az állatnak semmi másra nincs szüksége, csak szeretetre és törődésre! Ezeknek az alapvető szükségeknek a hiánya akár kritikus állapothoz is vezethet; elkezdődik a depresszió, és az élni akarás máris eltűnik, egyszerűen feladják!

Yankee L.A. utcáin élte életét! Ő volt a környék kutyája és a helyiek foglalkoztak vele! Egy nap úgy tűnt, hogy Yankee teljesen feladta, amikor egy átjárónál találtak rá a földön feküdve! Értesítették a Hope for Paws helyi mentőszervezetét, így végül gondoskodás alá került, és egy meghökkentő átalakulás vette kezdetét!

Hirdetés:

Yankee, a helyi kóbor kutya már egy jó ideje L.A. utcáin élt, de egy nap úgy tűnt feladta életét! A lakók tudták, hogy tenniük kell valamit …

Hirdetés:

Amikor a Hope For Paws helyi szervezete megérkezett (akik előtte másik két kutyát is megmentettek), óvatosan megközelítettét a földön fekvő kutyát! Eldad Hagar, a szervezet alapítója, gyorsan Yankee feje köré rakta a pórázt!

Eldad azonnal orvoshoz vitte a kutyát! Yankee szőre szörnyen össze volt gubancolódva, és egy fürdetés is ráfért! Szerencsére komolyabb egészségügyi baja nem volt!

Yankee-t, a Rescue From The Hart egy nevelőotthonba adta, ahol találkozott egy fiatal fiúval, aki kulcsfontosságú szerepet játszott Yankee újjászületésében!

A videóban láthatod az egész történetet, és Yankee-t, aki boldogan szaladgál új barátjával!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.