, , ,

Az árva orrszarvú elvesztette szüleit a vadorzók miatt. Aztán találkozott egy macskával, aki emlékeztette rá, hogy nincs egyedül

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Nandi, egy két hónapos szélesszájú orrszarvú, aki egyedül vándorolt, miután édesanyját lelőtték az orvvadászok.

Hirdetés:

Sikerült egyedül túlélnie, de anyja nélkül nem maradt volna életben túl sokáig, ha nincsenek megmentői.

Hirdetés:

Végül eljutott a Rhino Árvaházba, Dél-Afrikába egy szentélyébe, amely az orrszarvúk gondozására szakosodott, akik elvesztették szüleiket. A személyzet nagy gondot fordított Nandi-ra, és segítettek neki, hogy nagyra és erősre nőjön.

Hirdetés:

Nagyszerűen van, és nagyon hálás a mentőinek. Szeret velük játszani, és szereti az embereket kergetni. De most Nandi-nek van egy új barátja: egy narancssárga tabby, Mewie.

 

Mewie-t egy gondnok, Jamie Traynor mentette meg, amikor csak néhány hetes volt. A méretkülönbségük ellenére Mewie és Nandi a legjobb barátok lettek. Mindig egymás oldalán vannak, és szeretnek együtt sétálni; majd visszajönnek és együtt szunyókálnak.

A mentők remélik, hogy egy nap Nandi elég erős lesz ahhoz, hogy újra szabadon engedhessék, de addig is élvezheti idejét a legjobb barátjával, Mewie-vel.

Nézd meg őket sétálás közben!

Mewie the cat decided to join Nandi the Rhino baby on their morning walk with The Rhino Orphanage`s caregiver Jamie Traynor. Too cute <3

Közzétette: Wild Heart Wildlife Foundation – 2017. február 5.

 

Szeretjük az állatokat, és hiszünk a legnagyobb tisztelettel való bánásmódban. Ha te is így gondolod, kérlek oszd meg barátaiddal is ezt az édes történetet! 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.