, , ,

A vigasztalhatatlan leopárdnak nagy meglepetésben lesz része, amikor talál egy rejtélyes dobozt az erdő közepén

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Nincs annál szörnyűbb dolog, mint mikor egy szülő elveszíti gyermekét! Félnek, mert nem tudják mit csináljanak szüleik nélkül, és a szülők nem tudják, vajon gyermekeik biztonságban vannak?

Hirdetés:

Szinte ugyan így működik az állatoknál is! Habár az egyik nagy különbség, hogy az állatok nem tudják hívni a rendőrséget, vagy más eljárást igénybe venni, hogy megtalálják kicsinyüket!

Éppen ez történt egy anya leopárddal Junnar-ban, India, aki különvált kölykeitől! Szerencsére néhány eltökélt ember a segítségére sietett!

Hirdetés:

Két 3 hetes leopárdkölyök veszett el anyjuktól egy cukornád mezőn Junnar-ban! Szerencsére egy helyi farmer beléjük botlott!

Hirdetés:

A leopárdkölykök vakon születnek, és tehetetlenek az anyjuk nélkül teljesen 2-3 éves korukig!

A farmer értesítette a Wildlife SOS mentőcsapatát, akik elszállították a kölyköket a Manikdoh Leopard Rescue Center -be! Mivel a kicsik teljesen egészségesek voltak, így a csapat azon volt, hogy minél hamarabb visszatérjenek anyjukhoz!  

Az állatmentők belerakták a kicsiket egy ládába, és elvitték őket arra a helyre, ahol nemrégiben feltűnt a leopárd anya! Aztán várták, hogy mi fog történni…

Mindig veszélyes egy aggódó anya és kölykei közé kerülni, különösen ha egy ragadozóról van szó; de mindent óvatosan és biztonságosan kezeltek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.