, ,

A szomorú kutya már elfelejtette milyen élni. Még azt sem vette észre, amikor megmentették.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

A DOG HOWL megmentette ezt a szomorú, magányos kutyát egy elhanyagolt életből. Dora egy kóbor, hajléktalan kutya volt, és a városban fogták el. Traumatizált, alultáplált, és néhány bőrproblémája is volt, ami orvosi ellátást igényelt.

Hirdetés:

Hiányzott az emberi szeretet és a megfelelő orvosi ellátás; az érzelmi helyreálláshoz vezető útja lassú volt, de végül boldog vége lett történetének.

Az első héten a farkát szinte mindig a lábai közé szorította, a fejét lehajtotta és úgy sétált! A második hét kezdetétől kényelmesebben érezte magát, sőt, félénken még a farkát is elkezdte csóválni!

Hirdetés:

Mivel megfelelő gondoskodást és sok szeretetet kapott, Dora normális kutyává vált. Örül minden egyes ölelésnek és figyelemnek, amit kap.

Úgy becsülik, hogy körülbelül 3 éves, közepes méretű, súlya jelenleg 19 kg. Megkapott minden oltást, mikrochipelve van, és készen áll egy szerető otthonra! Jelenleg egy romániai menhelyen van.

Hirdetés:

Nézd meg Dora megható történetét!

Ha szeretné Dorát örökbe fogadni, és megadni neki azt a szeretetet és törődést, amit megérdemel, kérjük írjon nekünk a [email protected] címre. Köszönöm!

Oszd meg Dora történetét, hogy minél hamarabb szerető otthonra találjon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.