, ,

A rottweiler neki rohan a kővé dermedt nyúlnak — Ezután valami váratlan dolog történik

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Míg néha egyedi barátságok kialakulhatnak különböző állatok között, más fajok természetesen úgy vannak megtervezve, hogy természetüknél fogva nem jönnek ki egymással.

Hirdetés:

Ez a nyúl rémült volt a kutyáktól, és jó okból. A kutyák egy természetes vadászösztönnel születnek, és mint ez az édes nyúl is, gyakran áldozatukká válnak.

Mindenkit szótlanul hagyott egy eset, amikor ez a kutya odaszaladt egy nyúlhoz. Épp csak egy kellemes délelőtti falatozást élvezett, amikor ez a kutya felbukkant a helyszínen, mindent megváltoztatva!

Hirdetés:

Ez a kis nyúl csak élvezte a tavaszi levegőt, és a zöld fűt, amelyet az udvar biztosított számára, amikor ez az óriási rottweiler odarohant hozzá. Úgy megrémült, hogy mozdulni sem bírt, pedig az élete forgott kockán.

Hirdetés:

Mielőtt a nyuszi egyet pislogott volna, ez a hatalmas kutya megragadta… Fogalma sem volt, mi történik, és kétségbeesetten megpróbált elmenekülni ettől az óriástól. Aztán valami igazán sokkoló történt … 

Nézd, hogy mi történt, amikor a rottweiler végül eljutott a nyúlhoz …

 

Ki tudta, hogy két olyan állat, akik annyira különbözőek, ennyira szórakoztató lehet, ha együtt lógnak? Annyira édesek! ☺

Oszd meg ezt a kedves történetet barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.