in ,

A nő látja, hogy egy hajléktalan férfi húz egy kocsi kutyát kerékpárjával az úton. Majd megáll és örökre megváltoztatja az életét.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Ő látja, hogy egy hajléktalan ember húzza a kutya kosárát a kerékpárral. Aztán megáll és örökre megváltoztatja az életét.

Hirdetés:

Amikor Alicia Edrington hazafele utazott Arkansasba, találkozott egy idős emberrel az úton. Ahogy közeledett, látta, hogy tíz kutya van a kerékpár hátulján lévő kocsiban, és szorgalmasan húzza őket. 

Alicia tovább ment, de nem felejtette el, amit látott. Megígérte magának, hogy ha újra meglátja az embert, megáll és segít neki.

Hirdetés:

Alicia hamarosan újra találkozott a küszködő kerékpárossal.

Hirdetés:

Megtudta, hogy Steve Kaliforniából származik és 2001 óta hajléktalanná vált. Éveken keresztül sok időt töltött a rászoruló állatok gondozására, és minden pénzét felhasználva segítette a kiszolgáltatottakat. Az utóbbi években több mint 50 kutyán segített.

Steve hosszú út előtt állt, hogy meglátogassa barátnőjét, aki szintén állatszerető, és aki több, mint 3000 mérföldnyire élt Indiana-ban.

 

Miután Alicia megtudta Steve történetét, elhatározta, hogy segít. Anyja segítségével petíciót indított a Facebookon keresztül, amely más állatszerető embereket célzott meg az Egyesült Államokban. Mindössze néhány órát vett igénybe, mielőtt az adományok elkezdtek beérkezni. Egy nő még azt is felajánlotta, hogy Steve-et és kutyáit elviszi barátnőjéhez.

Steve és a kutyák most egy meleg és kényelmes motelben vannak, ahol tudnak pihenni. Kapcsolatba kerültek egy nővel, Angelával, aki olyan szervezetet működtet, amely a hajléktalanok és állataik segítésével foglalkozik. Néhány nap alatt Steve és a kutyák élete radikálisan átalakult.

Steve-et nagyon meghatotta az a rengeteg támogatás, amit kapott. Többek között új karavánt fog kapni, hogy ő és kutyái soha többé ne legyenek hajléktalanok. A kutyák megkapják az orvosi segítséget, amire szükségük van ahhoz, hogy hosszú és boldog életet éljenek.

“Ha nem lenne ez a sok jó ember, akkor Steve még mindig pedálozhatna az úton, és ki tudja, milyen nehézségekkel kellett volna szembesülnie.” – írja Alicia.

Teljesen meghatódom, amikor olyan emberekről olvasok, mint Steve – egy ember, aki a nehéz élethelyzete ellenére úgy dönt, hogy segít az olyan állatoknak, amelyek szintén kemény életet éltek. Ő valóban hős, és annyira örülök, hogy ő és a kutyák megkapják a megérdemelt segítséget.

Szeretjük az állatokat, és úgy vélem, hogy a legnagyobb tisztelettel kell kezelni őket. Ha te is így gondolod, kérlek oszd meg barátaiddal ezt a megható történetet.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a kölyök, ahogy megszületett, eltért a többitől — Aztán az állatorvos felfedezi, hogy miért

A buszpályaudvaron kinyitják az ajtót 3 kóbor kutyának — Most nézd meg, amikor megkapják a saját ágyukat