in

A mókus minden nap megjelenik az ablak előtt — 8 év múlva, a család végre megérti, hogy mit is akar mutatni nekik

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Közismert dolog, hogy az állatok könnyen kötődhetnek az emberhez, és szoros kapcsolat alakulhat ki. Még az olyan állatok is, amelyek általában nem háziasítottak, de mégis kötődnek egyes személyekhez.  Ez a mókus egy hosszú életű barátságot kötött azokkal, akik megmentették az életét.

Hirdetés:

2009-ben Brantly Harrison és családja megmentett egy 4 hetes mókust, miután súlyosan megsérült egy bagoly támadástól. A szegény mókus rossz állapotban volt, de a család hazavitte a dél-karolinai házába, és ápolták, míg fel nem épült.

Hirdetés:

A család Bellának nevezte el. Gyümölccsel, dióval etették, és biztonságban tartották, amíg 2010 tavaszán készen állt arra, hogy visszatérjen a vadonba. Azt gondolták, hogy soha többé nem fogják látni az aranyos mókuskát, de tévedtek.

Hirdetés:

Bella az elmúlt 8 évben rendszeresen visszatért, hogy meglátogassa az életét megmentő családot. Az ablak előtt állt arra várva, hogy valaki észrevegye. Annyira barátságos volt a családjával, hogy még a kertben is együtt élvezték a természetet és egymás társaságát.

“Bella a bejárati ajtó előtt ül, arra várva, hogy valaki észrevegye, hogy látogatást tett. Még az étkező ablakához is odaugrik, hogy jelezze ittlétét.”

Bella a család részévé vált, és szeret időt tölteni az ember barátaival. Egy nap, azonban meglepődött a család, amikor a mókus sérült lábbal jelent meg az ajtójuk előtt!

Nyilvánvalóan tudta, hogy biztonságban lesz a családjával. Bellát ismét befogadták, és megkapta a szükséges ellátást. Ahogy Bella készen állt a vadonba való visszatérésre, a rehabilitációs ketrecébe néztek, és egy hatalmas meglepetés várta őket.

Bella három kicsit hozott a világra. A család nem is lehetett volna ennél boldogabb, hogy a mókus, akit egyszer megmentettek, most náluk adott életet saját kicsinyeinek.

Bella egyértelműen meg akarta osztani családjával ezt a nagyszerű, új fejezet kezdetét az életében. Tudta, hogy gondoskodni fognak róla, és a kis mókusokról, amíg készen nem állnak a szabadba való visszatérésre.

Ha tetszett Bella csodálatos története és az emberekkel való kapcsolata, akkor oszd meg barátaiddal is ezt a történetet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a csaliként használt kutya annyira lehangolt volt, hogy még a fejét sem emelte fel — majd MINDEN megváltozott!

Egy férfi megment egy polipot a homokból. Ami ezután történik, azt soha nem fogja elfelejteni!