, , ,

A menhelyen nem tudták kitalálni, hogy ez a kutya miért rejti el az arcát folyamatosan — Amíg be nem sétált hozzájuk ez a család

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

A bántalmazott kutyáknak nagyon nehéz újra megbízni az emberekben! A depresszió és félelem az elhagyatott kutyáknál akár hosszútávú viselkedészavart is okozhat.

Hirdetés:

Amikor a 12 éves Jack megérkezett a Gloucester-Mathews Humane Society- be (Virginia), láthatóan nagyon depressziós volt, mivel az előző gazdája teljesen elutasította; arccal a sarokban állt, így rejtőzve el a dolgozók elől, amikor ki akarták vinni a szabadba játszani. Ez Jack története…

A 12 éves Jack, egy németjuhász – labrador Retriever keverék. A személyzet már az első nap észrevette, hogy amikor ki akarták hozni a kenneléből, mindig beáll a sarokba, így nekik kellett kicipelniük az idős kutyát.

Hirdetés:

Úgy gondolták, hogy a depresszió és félelem a rossz bánásmódnak köszönhető.

Hirdetés:

Miután kint volt a szabadban, felélénkült egy kicsit, de aggódtak, hiszen a viselkedése nem változott egy teljes hónap elteltével sem!

Egy csoport, a Susie’s Senior Dogs hallott Jack-ről, és a következő üzenetet osztották meg facebook-on: “Minden nap foglalkozunk vele, beszélünk hozzá, de még mindig egy magányos kis öreg.

Összetöri a szívemet a gondolat, hogy egész életében szomorú és magányos volt, de nagyon szeretnénk, hogy a hátralévő életében szeretet vegye körül, és boldog legyen!”

Ezután rengeteg hívás érkezett Jack után érdeklődve, de egy fiatal hölgy személyesen is eljött, hogy találkozzon az idős kutyával, ráadásul a kutyáját is magával hozta.

Jack-et azonnal levették a lábáról, és boldogan hagyta el a menhelyet aznap este az új gazdájával és új barátjával!

Az adoptálás különösen nehéz az idősebb kutyáknál, akik nehezebben találnak örök otthonra, de szerencsére Jack-nek sikerült!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.