, , , ,

A menhelyen megmentettek egy macskát, majd később rájöttek, hogy különleges tehetsége van más beteg állatok megnyugtatására

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Radamenes úgy néz ki, mint egy átlagos macska, de ez messze van az igazságtól. Radamenesnek különleges adottsága van – egy képesség, amivel más állatokon segít a felgyógyulásban!

Hirdetés:

Legelsőnek ő is betegen került a menhelyre Bydgoszcz-ba, Lengyelország. A halál küszöbén volt, kritikus légúti fertőzésben szenvedett. Az orvosok nem sok reményt láttak a felépülésére.

Hirdetés:

Azonban mindenki meglepetésére Radamenesnek sikerült legyőznie a betegséget, és teljesen meggyógyult!

Hirdetés:

Ezután azt várnánk, hogy egy új otthont találjanak a cicának, de kiderült, hogy Radamenes sokkal értékesebb a menhelyen, mint bármelyik családban…

Radamenes a menhely “ápoló macskája” lett! Más beteg állatokra szenteli idejét, ápolja őket, hogy minél hamarabb felgyógyuljanak. Egy olyan természetes adottsággal rendelkezik, ami biztonságérzetet nyújt a beteg állatoknak.

Egész napját a beteg, és gyógyulófélben lévő állatokkal tölti. Ápolja őket, finoman dorombol és átöleli őket amikor egy barátra van szükség!

A macskákat hűséges állatoknak ismerjük, ez alól Radamenes sem kivétel. Ő egy igazi barát, és jóban-rosszban kiáll melletted.

Tanulmányok kimutatták, hogy az érintésnek nagy ereje van a gyógyulásban. Ha valaki melletted van és támogat, felgyorsíthatja a gyógyuláshoz vezető utat.

Radamenes addig szeretgeti, öleli és ápolja barátait, amíg fel nem gyógyulnak!

Ez a macska számtalan csodát tett a menhelyen. Nagyon sok állatnak segített túlélni betegségét, de sosem várt cserébe semmit.

Mindannyian tanulhatunk ettől a csodálatos macskától!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.