, ,

A menhely megmentette ezt a bántalmazott macskát. — 1 hónappal később megható meglepetéssel fogadja őket

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Sajnálatos módon mindig hallunk olyan állatokról, akiket folyamatosan bántalmaztak, pedig ennek soha nem kéne, hogy megtörténjen, de minden egyes nap mégis van egy apró állat, aki segítségért könyörög. Ez a cica volt az egyike ezeknek az állatoknak, míg a Save Cats & Obliterate OverPopulation, Inc (SCOOP) rá nem talált.

Hirdetés:

Amikor megtalálták a cicát, Sweetie-t, a szája és az állkapcsa össze volt törve. – mondta Barb Wehmann, aki a SCOOP ügyvezető igazgatója.

Hirdetés:

Végül teljesen újjá kellett építeniük a száját, és összesen a kis Sweetienek 35 öltése volt.

Személy szerint én már feladtam volna, de ez a kis macska úgy döntött, hogy nem, és minden erejével keményen küzdött, hogy jobban legyen. Talán ő volt a leghatározottabb macska akivel eddig találkoztak.

Hirdetés:

Majd egy kicsit később, Sweetie úgy döntött, hogy mindenkit meglep egy aranyos kis meglepetéssel. Egyetlen egy kiscicának adott életet, aki mindössze 56 gram volt.

Annak ellenére, amin Sweetie keresztülment, ez a kis cica valahogy túlélte – még úgy is, hogy az anyja tíz napig étel és víz nélkül volt.

A probléma az volt, hogy Sweetie nem tudta ápolni a cicát, ami azt jelentette, hogy a pici élete veszélyben volt.

Így a személyzetnek kellett segítenie, hogy a cica megkapja a megfelelő táplálékot, de a szeretet és minden mást Sweetie-re hagyták.

“10 napos korában a cica még mindig nagyon apró volt. Jaax-nak nevezték el az állatorvos után  (Dr. Jennifer Jaax), aki megmentette az anyja életét “– mondta Wehmann.

De minél többet gondoltak vissza arra, amikor először találkoztak Sweetie-val, rájöttek, hogy egyáltalán nem a saját életéért harcolt, hanem az egyetlen kiscicája életéért. Kezdettől fogva gondoskodott róla, még akkor is, ha annyi szörnyűségen ment keresztül.

Sweetie a saját fájdalmát és szenvedését félretette, hogy gondoskodjon a kicsijéről. Bármi legyen is, Jaax számíthat Sweetie-re.

Sweetie-nek sikerült a második szájsebészeti műtétje is, és nagyszerűen van. Harcolt a fájdalommal, és most az 5 hónapos cicáját tanítja arra, hogyan kell enni a tányérból.

Sweetie soha nem veszíti szem elől kicsinyét, és Jaax nagyon védelmezi anyját. Ők ketten a legszebb anya-lánya duó!

Annyira hálásak vagyunk, hogy Sweetie mindent megtett kiscicája érdekében! Ő egy igazi szerető anya!

Oszd meg ezt az édes történetet másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.