, ,

A macska életében először kóstolja meg a banánt — majd egyből a gazdája tudtára adja, hogy mi a véleménye róla

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Az egyik oka annak, hogy a macskáknak sikerült az interneten uralkodniuk az állatok hierarchiája fölött, az a végtelen képességük, hogy folyton meglepnek minket. Minden alkalommal, amikor azt gondoljuk, hogy mindent láttunk, új kis trükkel vagy viselkedési kilengéssel állnak elő.

Hirdetés:

Az egyik ilyen furcsaságuk az, hogy válogatósak, ha ételről van szó. Soha nem tudhatod, hogy mit fognak megenni, és mit nem. Tehát ha végre megtalálod az ételt, amelyet szeret a macskád, akkor örökkévalósággal ragaszkodni fogsz hozzá.

Azonban macskáinknak vannak furcsa előnyben részesített étel kívánságaik. Ki tudta, hogy akár ez is lehet a macskák kedvenc csemegéje?

Hirdetés:

“Mi ez a furcsa dolog, amit hoztál nekem, ember?” Maó, a macska kíváncsinak tűnik – de mohónak is -, amikor egy banánt meghámoznak és elébe teszik. Egy pár szimatolás, mindössze annyit tesz … és máris meg volt az első falat!

Hirdetés:

“Hmm … ez nagyon jó! Ez igen, láttál már ilyen macskát, aki ennyire szereti a banánt? Vajon mi teszi ilyen vonzóvá ezt a gyümölcsöt egy ragadozó számára?

Mao nem az egyetlen macska ezzel a furcsa dologgal. Ha körülnézel az interneten, gyorsan felfedezed, hogy sok más macska is élvezi ezt a gyümölcsöt. Itt egy beöltözött perzsa cica élvezi a finom csemegét.

Ez a kis vörös macska úgy néz ki, mint Mao! Ugyanúgy élvezi a banánt is. Az ASPCA szerint a banán nem mérgező a macskák számára, de sokak véleménye megoszlik, ha arról van szó, hogy milyen jótékony hatása van, ha egyáltalán van, a macskákra.

Bár ez a macska egy majomnak öltözött be, úgy tűnik, nem élvezi a gyümölcsöt annyira, mint a többi banán kedvelő macskaféle ezen a listán. Talán ez az öltözet akadályozza ebben?

Ezek a macskák szeretik a banánt, de az biztos, hogy senki sem izgatottabb a trópusi gyümölcs miatt, mint Mao.

Nézd meg, mit csinál Mao, amikor a tulajdonosa a magasba tartja a banánt …

Ki gondolta volna, hogy a macskák valaha is szeretni fogják a banánt? A rejtélynek ezzel nincs vége… ki tudja legközelebb mivel állnak elő kis barátaink.

Oszd meg ezt a vicces történetet barátaiddal is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.