,

A kutya veszélyre figyelmezteti a családot — másnap reggel a tulajdonos rádöbben, hogy mi is történt

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Olykor úgy érzem, hogy gyakran nem figyelünk oda, hogy valójában mi is zajlik a kutyáink fejében; hogy akár egy apró dologgal is tudatni szeretnének valamit.Természetesen szeretjük, és a társunknak tekintjük őket. Azonban, hogy ha szerető háziállatunk elkezd ugatni az éjszaka közepén, nem valószínű, hogy nagyon örülünk neki.

Hirdetés:

Achy Wijaya Merauke-ból, Indonézia, kétségtelenül dühös önmagára, hogy ugyanazt a reakciót érezte, amikor kutyája felébresztette a családot az éjszaka közepén az ugatásával.

Hirdetés:

Ennek a történetnek az ellenségei néhány reménykedő tolvaj, akiknek az volt a tervük, hogy betörnek Achy házába, és kirabolják. Amikor megérkeztek a házhoz, találkoztak egy kis kutyával, aki folyamatosan ugatta őket. Ez nyilvánvalóan nem az ideális módja annak, hogy betörjenek valaki házába.

Eközben Achyt és családját a kutya vad ugatása felébresztette, de mindannyian azt feltételezték, hogy egy macskát látott a ház körül…mert mi más lehet az éjszaka közepén? A család néhány percig hallotta az ugatást, majd amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen abba is maradt. Senki sem gondolt bármi rosszra, ezért lassan mindannyian újra elaludtak.

Hirdetés:

Másnap reggel Achy álmossága egyből elszállt, amikor kiment az udvarra. Kutyáját a földön találta, miközben az utolsó lélegzeteivel küzdött.

Achy hirtelen mindent értett: a tolvajok tették ezt a kutyájával! Az éjszaka folyamán megpróbálták őket kirabolni, de a kutya ugatása meghátráltatta őket. Csalódottak voltak, hogy tervüket megzavarták, ezért megmérgezték, és magára hagyták a kutyáját meghalni.

Achy megpróbálta megetetni valamivel, hogy felszívja a mérget. Tejjel, vízzel is próbálta itatni, de hiába, sajnos már nem volt annyi ereje sem, hogy igyon…

A szegény állat csak igyekezett felhívni a család figyelmét, hogy idegenek settenkednek a ház körül. Feláldozta magát a családjáért, és úgy fognak emlékezni rá, mint az ő kis hősük.

 

Sajnos már annyi idő sem volt, hogy állatorvoshoz vigyék. Achy összetört szívvel temette el legjobb barátját, akinek hősies tettére örökké emlékezni fognak! 

Az emberi kegyetlenség miatt sajnos ez a történet nem jó véget ért!

Oszd meg ezt a történetet másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.