, ,

A kóbor kutya elérzékenyül, amikor a férfi átöleli. Nézd, milyen szívmelengető!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Thaiföld egy olyan ország, amely tele van elhagyatott és kóbor kutyákkal – becslések szerint 730.000. Az utcákat és a strandokat járják, és sokan rossz egészségi állapotban vannak, és bántalmazzák őket, mivel az emberek mellett élnek és megpróbálnak ételt elcsenni.

Hirdetés:

A kutyákat gyakran elhagyják, amikor a tulajdonosok úgy gondolják, hogy már nem szórakoztató játszani velük, vagy nincsen pénzük, hogy gondoskodjanak róluk.

“Az első ölelés” című videón a Sorasart Wisetsin nevű fiatalember küldetésének tekinti, hogy az utcai kutyáknak szeretetet és együttérzést nyújtson, és hogy segítsen felhívni a figyelmet a felelősségteljes kutyatartásra.

Hirdetés:

Wisetsin megmentett két kóbor kutyát az utcáról, az egyik, akit Gluta-nak nevezett, azóta segít neki, és a kóbor kutyáknak a közösségben. Megfürdeti őket, és ebben a videóban megöleli őket! A kutyák reakciói meghatóak, különösen az egyik kutyáé 1:59-kor, amit én meg is könnyeztem!

Ez is azt mutatja, hogy egy kis szeretet és figyelem mekkora különbséget tehet.

Szeretjük az állatokat, és hiszünk a legnagyobb tisztelettel való bánásmódban. Ha te is így gondolod, oszd meg másokkal is! 

Hirdetés:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.