in ,

A kempingezők megmentenek egy bébi fókát, aki a partra vetődött — majd mindenkinek külön-külön megköszöni

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Ezek az emberek mindent eldobtak, hogy megmentsenek egy partra vetett bébi fókát – és ő a legkedvesebb módon köszönte meg nekik.

A bébi fóka egy nagy vihar után sodródott a tengerpartra, és képtelen volt visszatérni a vízbe. Amellett, hogy a partra sodródott, még az anyjától is külön váltak.

Hirdetés:

Szerencsére néhány ember, aki a strandon kempingezett, hallotta a szegény fóka sírását, és tudták, hogy azonnal segíteniük kell.

Hirdetés:

Felvették egy pokróc segítségével, és visszavitték a vízhez. Majd elengedték a vízben, de soha nem gondolták volna, ami ezután történt!

Hirdetés:

Ahelyett, hogy elúszott volna az óceánban, a kis fóka a megmentőjük felé fordult, oda úszott mindegyikhez külön-külön, és még azt is megengedte, hogy megsimogassák. Olyan volt, mintha így köszönné meg nekik, hogy megmentették. Nyilvánvalóan nagyon hálás volt.

Ha nem lettek volna azok a jó szamaritánusok, akkor ez a fóka sosem tért volna vissza az óceánba, és sosem csatlakozott volna újra az anyjához és a többi családjához. Szerencsére a megfelelő helyen voltak a megfelelő időben!

Nézd meg a kis fóka mentését az alábbi videóban, és készülj fel arra a szívmelengető pillanatra, amikor köszönetet mond a megmentőinek!

https://youtu.be/VxNgOhDnlFM

Oszd meg ezt az aranyos videót barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Egy beteg medvebocs nem képes lépést tartani anyjával és testvéreivel, így egy rendőr közbelép és megmenti a napot

A férfit, aki egy halott rókát talált az út szélén, nagy meglepetés éri 8 órával később!