in ,

A hős kutya beleugrik a vízbe, és megment egy őzgidát — A kutyák igazán gondoskodóak!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

A hétvégén hihetetlen jelenet játszódott le a new yorki Long Island Soundben, amikor egy férfi kutyája megmentett egy fuldokló őzgidát. 

Mark Freeley éppen a kutyáit sétáltatta, amikor Storm, a golden retriever kutyája hirtelen belevetette magát a vízbe.

Hirdetés:

Freeley elővette kameráját, és rögzítette a drámai pillanatot; Storm küldetésen volt. A kutya észrevett egy fuldokló őzgidát, ahogy küzd a vízben. Storm nyílegyenesen az állathoz úszott!

Freeley azt mondta a CBS New York-nak: “Storm egyszerűen csak belevetette magát a vízbe, és elkezdett az őzgida felé úszni, megragadta a nyakát, és a part fele indult.”  A kutyának sikerült a partra húznia, majd aggódva elkezdte lökdösni a mancsával az apró állatot, aki úgy tűnt, túlságosan kimerült ahhoz, hogy megmozduljon.

Hirdetés:

A videó meg lett szakítva, de a Strong Island Animal Rescue League (STAR) szerint még több dráma történt. Freeley kapcsolatba lépett velük az őzgida miatt, majd önkénteseket küldtek ki a területre, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az állat rendben van .

A STAR elmagyarázta, mi történt utána:

Hirdetés:

Frankie és Erica indult a helyszínre. Mark Freeley, a kutya tulajdonosa és Frankie visszaindultak oda, ahol az őzgidát hagyták. Erica egy másik irányból próbálta megközelíteni a helyet, hogy még véletlenül se kerüljék el az állatot. Erica vezetés közben felhívta Frankie-t, hogy információhoz jusson, de Frankie pánikolva csak annyit mondott, hogy “Vissza ment a vízbe, túl messze van! Megfullad! Bemegyek!” – majd Frankie letette a telefont.

Szerencsére megmentették a vízből, és várhatóan rendben lesz – írta a STAR.

Egy csendes szobába helyezték, hogy tudjon pihenni. Minden ellátást megkap, és miután elég idős lesz, visszaengedik majd a szabadba. Van néhány felületes sebe az izgalmas nap után, de túlélte.

Nézd meg Storm és az őzgida drámai videóját!

Oszd meg Storm bátor cselekedetét barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a kutya új otthonába költözik és imádnivaló a reakciója, amikor észreveszi, hogy mi van a kertben

A gazdi büszkén épített egy kerítést a kutyák védelmére — Tartsd a szemed a kerítés végén