, , ,

A gyászoló család megkezdte a gyászmenetet — Majd észrevették, hogy valami szorosan követi őket

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

A világon szinte minden kultúrának megvan a maga különleges szabálya és hagyománya, ami megszabja hogyan temessük és gyászoljuk elhunyt szeretteinket. De nem csak mi emberek vagyunk, akik tisztelettel szeretnének elbúcsúzni!

Hirdetés:

Ezt semmi sem igazolja jobban, mint ami Malajziában történt. Amíg az elhunyt idős hölgy családtagjai a temetőbe készültek, hogy örök nyugalomra helyezzék testét, észrevették, hogy egy váratlan gyászoló is csatlakozott hozzájuk.

Aki nem más volt, mint Bobby, az elhunyt hölgy kutyája, aki 2 mérföldön keresztül követte őket!

Hirdetés:

Leong Khai Wai dédnagymamája halála után, családja és barátai megszervezték a temetést, beleértve egy felvonulást is a temetőbe. Majd észrevették a dédnagymama kutyáját, Bobby-t, aki követte őket 2 mérföldön keresztül.

Hirdetés:

Bobby úgy szaladt a járművek után, mintha tudta volna hova tartanak. “Szerintem senki nem tudta, hogy követ minket.” – mondta Leong egy interjúban. 

Miután megérkeztek a temetőbe és előkészítették a koporsót a temetésre, Bobby lefeküdt a sírhely mellé, és nem mozdult onnan; türelmesen és csöndesen várt, míg folytatták a szertartást. 

A gyászoló kutya hűsége nem maradt észrevétlen a család és barátok által. “Azt mondták, ez volt az első eset, hogy egy ennyire hűséges kutyával találkoztak.” – emlékezett vissza Leong.

Igazából egy kutya és gazdája közötti kapcsolat sosem ér véget! Bobby igazából szerette gazdáját és vitathatatlanul hiányozni fog neki, de legalább eltudott búcsúzni!

A hölgy családja és barátai nem fogják egyhamar elfelejteni, ahogy Bobby a kocsik után szaladt… 

Közzétette: Leong Khai Wai – 2017. március 3.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.