in ,

A beteg, bántalmazott kóbor kiskutya mindaddig szomorú volt a menhelyen, amíg újra nem találkozott a tűzoltóval, aki megmentette az életét

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Szabadnak születtek csoportunkhoz! .

Egy Chunkie nevű kiskutyát tulajdonosa elhagyta, és nyomorúságos életet élt. De egy nap minden megváltozott egy tűzoltónak köszönhetően.

Hirdetés:

Mike éppen az utcán sétált, amikor meglátta, hogy egy kölyök egy oszlophoz van kötve. Nagyon esett az eső, de senki sem törődött vele. A kölyköt elhagyták, egyedül volt, és látszólag nagyon elhanyagolták.

Mike várt egy darabig, hátha felbukkan a tulajdonos, de miután senki nem jött a kutyáért, úgy döntött, hogy kézbe veszi a dolgokat.

Hirdetés:

Mike Thawley, aki a sacramentói tűzoltóságnál dolgozik, elvitte a kölyköt a tűzoltósághoz, ahol megmosta, és megbizonyosodott arról, hogy rendben van.

Hirdetés:

Miután Chunkie, ahogy a tűzoltók elnevezték, jobban érezte magát, Mike elvitte a helyi Front Street menedékhelyre. Remélte, hogy gyorsan megtalálja szerető otthonát, de nem telt el sok idő, mielőtt újra találkoztak.

Csak egy nappal később Mike visszament a menedékhelyre, hogy meglátogassa Chunkiet. A találkozás mágikus volt! Az a pillanat, amikor Chunkie rájön, hogy a mentőangyala megérkezett, csodálatos.

A tűzoltó hazament, hogy megbeszélje a családjával a kutyus esetleges örökbefogadását. Reméljük Chunkie hamarosan örök, szerető otthonra talál, remélhetőleg a tűzoltó, a megmentője által!

Nézd meg ezt a szívmelengető  videót!

Oszd meg Chunkie szívmelengető történetét másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Senki nem törődött a 16 éves kutyával — majd egy család úgy döntött, hogy adnak neki egy esélyt

Egy kóbor pitbull és újszülött kölykei megmenekültek — de jelzi az anya kutya, hogy valami nincs rendben!